• 难度: 使用次数:109 入库时间:2015-05-09

    完形填空

       There are   1   robots around the world, we use robots here and there. They   2  a big role in our lives. They can always do    3   work and they never feel tired or bored. Sometimes they do some dangerous or difficult or dirty work.

       Robots don’t have the same brains (大脑)  4    humans do, and they don’t have any senses(意识), either. Then how  5   the work? Well, they have computers inside their bodies to work like our brains.

       Robots are becoming smarter day by day. It’s not difficult  6   of the future of the robots. In the future they   7   just like the ones in the movies. They can speak, walk and even think. Maybe persons can also make friends  8   robots. However, will they become   9   than us? The answer is “No”. We always have new ideas, but they   10   .

    1. A. all kind of  B a kind of   C. kind of    D. all kinds of

    2. A. play          B. have        C. make       D. take

    3. A. same        B. different    C. the same  D. the different

    4. A. to             B.as             C.for             D.with

    5.A. doing         B.did            C.to do        D.do

    6.A.to think      B.think          C.thinking     D.thinks

    7.A.are            B.is going to be C.were      D.will be

    8.A.with           B.to               C.and           D.for

    9.A.smart          B.smarter      C.smartest    D.the smartest

    10.A.won’t       B.aren’t         C.don’t        D.didn’t

    答案

    gcooco.NET.CN 组卷网<
    1D  2A  3C  4B  5C  6A  7D  8A  9B  10C



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: