• 难度: 使用次数:60 入库时间:2015-07-15

    完形填空

    通读下面的短文,从ABC三个选项中,选出一个最佳选项填空,使短文意思通顺、结构完整。

    Are there aliens?In the movie Home there   1  .The Boov are aliens.But their enemies ruined their planet. 2  the Boov have to find a new planet.They choose to go to   3  and drive people away.

    Earth is a good place.The Boov are   4  there.They have a party to celebrate.But a Boov named Oh makes a big  5  .He asks everyone to come to their party,including their enemies. Other Boov think Oh is   6   spy(间谍).Oh   7   run away.He meets Tip,the last   8   on Earth.Tip is smart.The Boov can’t catch her.

    Both Oh and Tip are on the run.They become friends and go on adventures.On the way,the   9   change each other’s world.And they get to understand the true meaning of “  10  ”.

    1. A. be                     B. is                             C. are

    2. A. So                    B. But                          C. Or

    3. A. Moon               B. Earth                        C. Sun

    4. A. happy               B. afraid                       C. angry

    5. A. surprise            B. mistake                     C. joke

    6. A. a                      B. the                            C. /

    7. A. can                  B. have to                      C. has to

    8. A. toy                   B. girl                           C. boy 

    9. A. one                  B. two                          C. three

    10. A. home             B. planet                       C. Boov

    答案

    ^cooco.net.cn 试题Net中心#

    1C  2A  3B  4A  5B  6A  7C  8B  9B  10A



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: