• 难度: 使用次数:68 入库时间:2015-11-27

    Todays young people are taking a more active part in online activities. Although the Internet can be  1  for students to collect information and communicate(交流)with their friends, teachers and parents are becoming more and more  2   about the unhealthy web content(网上内容)in the bar. They think that the birth of Harm-free Internet Bars”(健康网吧)is  3  step to  4  teenagers.

    It was Sunday afternoon and there were not many  5  seats left in the Feiyu Internet Bar. A few  6  were found playing  7 . A person of the bar was walking around  8  Internet users online activities.

    My job is to find anyone who is looking at  9  websites and then  10  them from doing so, he said. This is a  11  of the Harm-free Internet Barproject. Feiyu, a famous Internet bar in Beijing is among the first 19 to  12  the harm-free Internet bar club.

    In order to help start a better  13  for teenagers online activities, Chinas Communist Youth League has brought out the program named Harm-free Internet Bar for Teens.

    But while teachers and parents  14  the harm-free Internet bars,  15  do many school students think of them? 

    1A. successful        B. useful       C. hopeful      D. interesting

    2A. amazed            B. excited      C. frightened   D. worried

    3  A. an easy           B. a hard      C. an important D. an impossible

    4A. prevent           B. stop        C. ask          D. protect

    5A. comfortable       B. empty        C. single       D. clean

    6A. teachers          B. students     C. parents     D. officers

    7A. music             B. bridge       C. chess        D. online games

    8A. watching          B. looking      C. seeing       D. finding

    9A. interesting      B. healthy      C. unknown     D. harmful

    10A. stop             B. tell         C. make         D. encourage

    11A. work             B. program     C. room         D. pace

    12 A. join            B. help         C. open         D. keep

    13A. place           B. environment  C. Internet bar D. club

    14A. complain about  B. worry about  C. welcome     D. club

    15 A. how             B. why          C. what        D. whether


    答案

    1B

    2D

    3C

    4D

    5B bc oo co.ne t.cn组 卷^

    6B

    7D

    8A

    9D

    10A

    11B

    12A

    14B

    15C

    15.C

    【解析】

    1B 因特网对同学们收集信息和与朋友交流很有用,故用useful

    2D 但老师和家长对于不健康的网络内容感到担心,即worried

    3C 健康绿色网吧是保护学生走出的非常重要的一步(an important step)。

    4D 健康绿色网吧的出发点应该是保护学生,即protect

    5B 没有太多空的(empty)座位了。

    6B 根据所给选项,只有students最合适。“一些学生在打游戏”。

    7D 几个学生在网吧正在做的事情,online games最合题意。

    8A watching“观察”。

    9D harmful“有害的”,发现有人在登非法网站,立即制止。

    10A stop sb. From doing sth.“阻止某人做某事”。

    11B program“计划”,这是“无害网吧”项目的一部分。

    12A 加入某组织用join,加入“无害网吧”俱乐部用join

    13B 为青少年的网上活动创造一个更好的环境(environment)。

    14C 老师和家长肯定是支持这个项目的。

    15.C 固定句型。What do you thingk of sth.?“你认为......怎么样?”



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: