• 难度: 使用次数:32 入库时间:2015-11-29

    完形填空。

    Now more and more people get to know the importance of doing sports. It can bring fun

      1    us and it can also make us   2 .

      3  what should we do?

    First, we should choose (选择) our favorite ones from  4  kinds of sports. The sports must be right for us.

    Second, we must warm up (热身) before  5.

    Third,   6  a beginner, you had better have an exercise plan. For example,   7  are you going to exercise each time? How many   8  a week? If you’re a   9  of sports, it’s important to know this.

    Last but not least, you had better not exercise if you feel  10 , or it will be very dangerous.

    (    ) 1. A. for                        B. to                           C. with                        D. on

    (    ) 2. A. health                    B. healthy                    C. warm                     D. healthily

    (    ) 3. A. Or                         B. And                        C. But                        D. So

    (    ) 4 A. same                      B. the same                 C. difference                D. different

    (    ) 5. A. exercise                 B. exercising               C. to exercise              D. exercises

    (    ) 6. A. as                          B. than                        C. then                       D. so

    (    ) 7.A. how often               B. how many               C. how much              D. how long

    (    ) 8. A. times                     B. time                        C. people                    D. players

    (    ) 9. A. love                       B. loving                     C. loves                       D. lover

    (    )10.A. fine                       B. fit                           C. ill                             D. well

    答案

    >coo co.net.cn组卷f

    1B 2B 3D 4D 5B 6A 7D 8A 9D 10C



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: