• 难度: 使用次数:67 入库时间:2016-01-17

    通读下面短文,掌握其大意,然后在1—10各题所给的ABCD四个选项中,选出一个最佳选项。

    Now in some places of our country, many people are cutting down the trees in the forests. They need more   1   to build houses and more farmland to grow crops and so on. The areas(面积)of forests are getting   2  . Some scientists say that there   3   no big forests in 20 or 30 years. It is really a(n)  4   thing.   5   the forests, we will have sandstorms(沙尘暴) often. The weather will get   6  . The earth will become a big desert(沙漠). A lot of plants and animals will   7  . Crops will not grow anywhere. Life will be   8   for everyone.

    So we should do our best   9   our living environment and keep our mountains    10 , the water clean, and the sky blue.

    (    )1.A.wood         B.money       C.deserts         D.leaves

    (    )2.A.bigger and bigger          B.less and less  

            C.smaller and smaller        D.moreand more

    (    )3.A.has         B.have         C.will have         D.will be

    (    )4.A.excited     B.happy        C.better            D.terrible

    (    )5.A.With        B.Under        C.Within            D.Without

    (    )6.A.wet and cold B.hot and dry C.cold and dry      D.hot and wet

    (    )7.A.come        B.live         C.die               D.turn

    (    )8.A.difficult   B.easy         C.enjoyable         D.poor

    (    )9.A.protect     B.to protect   C.protecting        D.protected

    (    )10.A.clear      B.fresh        C.green             D.blue

    答案

    1A  2C  3D  4D  5D  6B  7C  8A  9B  10C @可圈可点组卷cooco.net.cnc



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: