• 难度: 使用次数:42 入库时间:2016-07-20

    完形填空

    Every year several people   1   or injured in road accidents.There are rules to    2   the roads safe,but   3   people do not always obey the rules.They are   4 . If everybody obeys the rules,the roads will be   5  .How can we make the roads safe?Remember this rule:Traffic must keep to the right.Cars and buses and bikes must all keep to the right side of the road.Before   6   the road,stop and look   7  .

    Then,if you are sure that   8   is clear,it is safe to cross the road.If you see small children,or very old people,or blind people,waiting to cross the road,it is   9   to help them to cross the road safely.

    We must teach children to cross the road safely.We must tell them  10  in the street.We must always give them a good example.

    1.A.killed               B.are killed                    C.were died    D.was killed

    2.A.have                B.do                             C.make          D.let

    3.A.no                   B.few                           C.a little          D.many

    4.A.rich                 B.safe                          C.poor           D.careless

    5.A.much safer      B.busy                         C.dangerous   D.more safer

    6.A.stopping          B.acrossing                   C.crossing        D.walking

    7.A.both ways              B.behind            C.in front           D.to the right

    8.A.the rule            B.the road           C.the car          D.the accident

    9.A.interesting      B.a kind act          C.careful          D.difficult

    10.A.not to cross   B.not to drive         C.not to walk    D.not to play

    答案

    1B 2C 3D 4D 5A 6C 7A 8B 9B 10D >免费Q.cOoco.Net.cn提问中心#



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: