• 难度: 使用次数:45 入库时间:2016-10-10

    完形填空

    Keeping safe: not as hard as you think.

      Everyone is talking about bird flu. Yes, it is a very dangerous illness that could make people very sick. It will be   1   months still before we have good medicine   2   bird flu.

      But that doesn’t  3  you can’t do anything to prevent(预防)it now.

      So far, all the people who have caught bird flu have been those who touched sick chickens or their   4  . So it’s a good idea for people   5   living chickens.

       “People  6  go to the markets to buy living chickens to eat, but now they have to   7   that habit(习惯),” said Peter Cordingley, a WHO expert(专家).

       But if you do touch a sick bird, remember   8  your hands carefully with soap   9   Experts also say having good habits and a healthy body will help   10  you safe from bird flu. For example, do not buy or eat birds that   11 . Do not eat anything that has touched raw(生的) meat. Also, don’t forget to open your windows often and exercise every day.   12 enough sleep is also very important for   13  illness. If you feel sick, see a doctor as soon as possible.

         14  , no one  in China has bird flu. But WHO says children under 12 years old could easily get sick with bird flu.

       Try to stay away from people who have the flu, and always cover your mouth and nose when you    15   .

      1. A. few                         B. a few                C. little                  D. a little

      2. A. to                                B. for                    C. at                            D. in

      3. A. mean                       B. see                    C. think                 D. realize

      4. A. houses                         B. droppings(粪便) C. eggs              D. food

      5. A. to stay out of            B. to stay off         C. to stay over              D. to stay away from

      6. A . are used to            B. used to              C. used                 D. have used to

      7. A. give                         B. take                  C. change                     D. turn

      8. A. washes                    B. to wash             C. washing            D. washed

      9. A. for ever                    B. just now            C. right away         D. ever since

      10. A. keep                       B. to get                C. got                   D. keeping

      11. A. has been checked                                B. have been checked

         C. has checked                                        D. have not been checked

      12. A. Get                        B. Have                 C. Got                   D. Getting

      13. A. getting                    B. fighting             C. winning             D. beating

      14. A. In the past                  B. From then  on    C. Since then         D. So far

      5. A. laugh                       B. cough               C. cry                   D. sleep

    答案

    1B 2B 3A 4B 5D 6B 7C 8B 9C 10A 11D 12D 13D 14D 15B

    >cooco.Net.Cn^


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: