• 难度: 使用次数:37 入库时间:2016-11-05

    完型填空

    We all need to   1 . Doctors say it is good 2   us .It      3   your heart and body strong. It also gives you more energy(体力).And you will feel   4   about yourself. It’s best to exercise  5     a week. Twenty minutes each time is  6   .

    There   7   many ways to exercise .You can walk, run , play sports, or swim. Many people go to special places to exercise. They are called “fitness centers”(健身中心).These places have a lot of equipment(器材) .Some people buy equipment 8    their homes. But it is very 9     .

    Exercising can be fun. Friends can exercise together at a fitness center. Or, they can play sports together .Now please tell us   10   you often exercise.

    (   ) 1. A .exercise  B. exercises  C. exercised  D. exercising

    (   ) 2. A. with     B. on         C. for       D.in

    (   ) 3. A. makes      B. make      C. takes    D. take

    (   ) 4. A. well       B. better    C. good     D. best

    (   ) 5. A. two times   B. second   C. two      D. twice

    (   ) 6. A. enough     B .many      C. much     D. a lot

    (   ) 7. A. is         B. are       C. was      D. were

    (   ) 8. A. to         B. as        C. with     D. for

    (  ) 9. A. cheap    B. cheaper  C. expensive   D. more expensive

    (  ) 10. A .how     B. what      C. why      D. how many

    答案

    ^c oo co.ne t.cn组 卷<
     1A 2C 3A 4B 5D 6A 7B 8D 9C 10A                                                                                               



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: