• 难度: 使用次数:22 入库时间:2017-02-22

    完形填空。

    ABCD四个选项中选出可以填入空白处的最佳答案。

        As traditional Chinese art, paper cutting has a long history. The first and earliest paper cutting was found in China 1500 years ago. But this traditional art is disappearing now.    1   , Voyo Woo, a Chinese woman living in America, is trying to    2    this art back to life.

    One Saturday in 2014, Ms. Woo held a paper cutting show at a shopping center near Washington. She had much fun    3    it and hoped more and more people would enjoy it.

    Ms. Woo has been studying the art of paper cutting    4    she was a junior high school student in her hometown. She said all the students at school had to learn paper cutting. Because she had a    5    love for it, her teacher spent a lot more time teaching her after class. Later, she won the second prize in a national painting and art competition.

    Ms. Woo went to America after she graduated from the university in 2008. Soon after that, she    6    an activity to promote (宣传) Chinese paper cutting. And then she was again invited to show the art in many other important    7   . “I love what I am doing and I will keep on doing it as much as possible. It is important to promote this art to Americans or   8    who is interested in it. Maybe it will make this art more popular.” Woo said.

    From the    9    of paper cutting, people can know about Chinese cultural values, history and stories of people’s life. Ms. Woo uses the art as a tool to show Chinese culture   10    people who know little about it. Chinese art is not only for Chinese, but also all for people all over the world.

    1.    A. Especially                 B. Instead                C. Luckily                  D. Usually

    2.    A. bring                      B. take                      C. carry                    D. hold

    3.    A. to do                   B. doing                   C. done                    D. having done

    4.    A. after                     B. since                     C. when                    D. if

    5.    A. widely                  B. wide                    C. deeply                  D. deep

    6.    A. gave up              B. held on                 C. found out             D. took part in

    7.    A. activities             B. meetings                C. matches                D. competitions

    8.    A. people                  B. anyone                  C. every one                D. no one

    9.    A. characters                B. colors                    C. art                       D. spirit

    10.   A. for                     B. to                      C. with                   D. from

    答案

    1C 2A 3B 4B 5D 6D 7A 8B 9C 10B

    b初中物理czwl.cooco.net.cn^


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: