• 难度: 使用次数:48 入库时间:2017-05-28

    完形填空

    阅读下面的短文,从短文后各题所给的ABCD四个选项中选出能填入空白处的最佳答案。

    There are 12 star signs in total. Your star sign depends on your 1 . In western culture, some people believe that people 2 the same star sign share similar characteristics. There are lots of stories about star signs.   3  a story about Scorpio.

    Once upon a time, in Greece, there was a hunter  4  Orion who was the son of a sea god. He was handsome, brave and strong. One day he said he  5 kill all the dangerous animals. The mother of the land was quiteat what he said. She ordered a scorpion  7   him. The scorpion hid in the  8  and gave the hunter a sudden attack 9  the shoulder. The hunter tried his best to fight back. The fighting  10  for ten days and ten nights. In the end, they 11  died. From then on,  12  scorpions appeared, hunters would hide. They  13 met again.

      14 your birthday is between Oct. 23rd and Nov. 21st, your star sign is Scorpion. You are a powerful person 15 energy. You can always keep secrets. However, sometimes you do not forgive others.

    1. A. body           B. day          C. birthday          D. mind

    2. A. under          B. in             C. on                    D. with

    3. A. Here’s         B. It’s          C. That’s              D. There’s

    4. A. was named  B. called        C. is called          D. call

    5. A. would like   B. will            C. had better       D. would

    6. A. nervous       B. worried      C. angry             D. pleased

    7. A. attack         B. to attack      C. kill                D. to invite

    8. A. sea              B. sun            C. river               D. dark

    9. A. on               B. in               C. with                D. for

    10. A. lasts           B. began        C. was on            D. is on

    11. A. all              B. both           C. every              D. each

    12. A. however    B. whatever    C. whenever       D. wherever

    13. A. hardly        B. often          C. sometimes      D. never

    14. A. If               B. Before        C. After             D. Unless

    15. A. short of     B. fill with        C. full of             D. proud of

    答案

    <c oo co .ne t.cn组 卷^
    1C 2A 3A 4B 5D 6C 7B 8D 9A 10C 11B 12C 13D 14A 15C



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: