• 难度: 使用次数:18 入库时间:2017-07-16

    完形填空

    In Australia, different people have different ways to enjoy themselves. They also have their own ideas about  1   to pass time.

    2  children, about 80%, work hard in school because they have to take lots of exams.   3 school, they don’t want to stay at home reading books any more.   Instead, they put aside their school bags and go out to play.

    Some old people   4   early in the morning. Then they go to park to   5  . It helps them know what is happening around the world. In the evening, they would prefer to stay at home   6   rather than do anything else.

    Young people enjoy having   7   trips on weekends. They go to mountains to have a picnic or   8  to the forest to camp. They usually start on Friday and spend one or two days outside. Then on   9   evening, they start their way back home.   Nobody seems to be in a hurry, although a busy week is waiting for 10  again.

    1. A. what            B. how           C. when

    2. A. Some           B. Most          C. All

    3. A. In              B. At            C. After

    4. A. get up          B. come up   C. stay up

    5. A. read newspapers          B. do sports

    C. enjoy themselves 

    6. A. climbing hills                 B. watching TV

    C. going shopping

    7. A. boring    B. busy              C. relaxing

    8. A.go           B. goes              C. went

    9. A. Friday   B. Sunday      C. Tuesday

    10. A. they     B.them        C. their

    答案

    ^cooco.net.cne
    1B 2B 3C 4A 5A 6B 7C 8A 9B 10B



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: