• 难度: 使用次数:61 入库时间:2017-07-28

    完形填空

        先通读短文,掌握其大意,然后从ABCD四个选项中选出可以一个可以填入相应空白处的最佳答案,并将其标号填入题前括号内。

       Do you think of your parents? “Yes, of course. ” you may answer, “I buy a present for my mother on  1 . And I give my father a present on Father’s Day, too. ” Then what about the other days of a year? Always  2 to think of your parents, not just on some  3 days. I have a friend. She  4 alone, because her parents live in a different city. One day I went to see her. We had a nice talk. Then she wanted to make a telephone call. She dialed () the number, but then she put the phone 5 . After about ten seconds, she dialed the number again. “Hi, Mom …”
       Later, I asked, “Why did you dial the number 6 ?” She said, “My parents are old. They can’t get 7 the telephone quickly(
    快速地). I always do so when I call them. I just want to give them  time to answer the call. ”
       My friend is just such(
    这样) a good girl. She is always 9 her parents, so why not 10  her? You’ll also be a good son or daughter.
    (     )1. A. Father’s Day   B. Mother’s Day   C. Teachers’ Day      D. Children’s Day
    (     )2. A. ask                 B. forget                C. stop                      D. remember
    (     )3. A. special            B. Interesting         C. difficult                  D. boring
    (     )4. A. live                 B. lives                  C. lived                      D. living
    (     )5. A. up                   B. away                C. down                    D. on
    (     )6. A. once                B. twice               C. three times             D. four times
    (     )7. A. far from          B. behind              C. close to                  D. at the end of
    (     )8. A. few                 B. a little               C.many                       D. little
    (     )9. A. thinking about B. putting away      C. looking for             D. listening to
    (     )10. A. ask               B. learn from         C. talk about               D. miss

    答案

    1B 2D 3A 4B 5C 6B 7C 8B 9A 10B

    >题库cooco.net.cn#


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: