• 难度: 使用次数:27 入库时间:2017-09-03

    阅读理解
    Everyone wants to be healthy
    You know food is very importantThere are many healthy foodsYou can have many bananasapplesoranges and tomatoes because fruits and vegetables are good for youBut don't eat too much chocolateIt's not good for youHealthy food can make you strong and happyRemember there is a saying"An apple a day keeps the doctor away"Sports can also keep you healthyGet up early(早) and do some sports every dayDon't be lazy(懒惰)!You will be healthy and happy
    1
    Which is right
    A
    Everyone is healthy
    B
    Everyone wants to be healthy
    C
    We are important
    D
    We are unhealthy
    2
    What are healthy foods
    A
    Fruits and vegetables
    B
    Bananasapples and chocolate
    C
    Fruits and chocolate
    D
    Vegetables and chocolate
    3
    Why are healthy foods good for you
    A
    They make you unhappy
    B
    They make you fat
    C
    They make you strong and happy
    D
    They make you different
    4
    Can sports keep you healthy
    A
    Yesthey can't
    B
    Nothey can't
    C
    Nothey can
    D
    Yesthey can
    5
    What keeps you healthy according to the passage(根据短文)?
    A
    A lot of food
    B
    Healthy food
    C
    Healthy food and sports
    D
    Sports

    答案

    1B.细节理解题.从 Everyone wants to be healthy.每个人都希望健康,可知答案选B
    2
    A.细节理解题.从 You can have many bananasapplesoranges and tomatoes because fruits and vegetables are good for you可知水果蔬菜是健康食品,故选A
    3
    C.细节理解题.Healthy food can make you grow and make you strong and happy.健康的食物会使你成长,使你强壮、快乐,可知答案选C
    4
    D.细节理解题.从 Healthy food can make you grow and make you strong and happy.健康的食物会使你成长,使你强壮、快乐,和Sports can also keep you healthy.运动也会使你保持健康,可知答案选D
    5
    C.归纳推理题.从 Healthy food can make you grow and make you strong and happy.健康的食物会使你成长,使你强壮、快乐,和Sports can also keep you healthy.运动也会使你保持健康可知答案选C ecooco.组卷net.cn@

    【点评】初中英语阅读理解要注意养成良好的阅读心理,阅读时要去掉杂念,心绪要安定,精神要专一,要形成一种惬意的顺向心理.切不可一遇到几个生词难句,就心烦意乱,失去自控能力.心理学家告诉我们,任何恐慌,过分紧张的情绪都会形成一种消极因素妨碍大脑的正常思维功能.因此,遇到困难一定要从容不迫,心无旁骛.这样才能对所读的文章印象清晰,理解深刻.



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: