• 难度: 使用次数:138 入库时间:2017-11-25

    完形填空。

    A good_ 1__is important for everyone.__ 2__can easily understand(理解) it. Till(直到)

    breakfast time you dont eat_3__for twelve hours. Your body__4__food for your work in the

    morning.

    One good breakfast may be rice, bread, an egg and a glass of milkor fruit juice. On a cold

    morning, a cup of hot__5__is useful to keepyou warm. So what you need to do is to get up

    early enough to have__6__to have breakfast.

    A good breakfast__7__you to smile() more easily. It helps you to be more friendly and

    also to work__8__and play more__9__. Your whole day(整天) will be full of fun after

    you__10__a good breakfast

    (    ) 1. A.meal     B.breakfast    C.lunch          D.supper

    (    ) 2. A.Man      B.I                C.You           D.They

    (    ) 3. A.anything B.everything  C.something   D.nothing

    (    ) 4. A.has        B.keeps        C.needs         D.finds

    (    ) 5. A.cheese   B.drinking     C.oranges      D.drink

    (    ) 6. A.friends   B.place        C.money          D.time

    (    ) 7. A.helps       B.lets          C.keeps           D.makes

    (    ) 8. A.bad         B.good        C.better           D.best

    (    ) 9. A.sad        B.happily      C.wonderful    D.suddenly

    (    )10. A.enjoy      B.love         C.play             D.buy

    答案

    1B 2C 3A 4C 5D 6D 7A 8C 9B 10A

    %c oo co .ne t.cn组 卷f


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: