• 难度: 使用次数:75 入库时间:2017-11-26

    完形填空

    We feel happy when we get gifts on our birthday. 1.   presents do you often get?I think your 2.   presents are nice cards,interesting books,cool toys,good clothes... 

    Now there is a new kind of present for 3.  .That is the birthday newspaper.What is a birthday 4.   ?If you are Jack,you are twelve years old born 5.   November 12th,2011,and then on that day,you will get a newspaper of November 12th,2011.I think youll be happy to 6.   a newspaper is as old as you.And youll like to 7.   it and want to 8.   the news(新闻) on your birthday. 

    Today 9.  like this kind of newspaper because birthday newspapers are good presents to show love.Do you 10.   to get the present with full of love?If you get it,you will be lucky(幸运的) enough.  

    1.A.What          B.Which

    C.How many        D.Whose

    2.A.good          B.big

    C.favorite        D.healthy

    3.A.yours         B.your

    C.yourself        D.you

    4.A.gift          B.newspaper

    C.party           D.song

    5.A.on            B.in

    C.at              D.after

    6.A.get           B.hear

    C.learn           D.see

    7.A.watch         B.look at

    C.read            D.see

    8.A.know          B.buy

    C.take            D.play

    9.A.teachers      B.people

    C.students        D.parents

    10.A.love         B.want

    C.have            D.tell

    答案

    1A 2C 3D 4B 5A 6D 7C 8A 9B 10B

    %cooco.作文指导net.cnf


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: