• 难度: 使用次数:48 入库时间:2017-11-28

    完形填空

        Wang Bin is a 12-year-old boy. He likes sports very much and   1   well in sports.

        One afternoon, he comes   2    the classroom and    3   his father waiting for him at the school gate. He is very  4 and runs to his father. "Dad, please don't wait for me after school next time. I can go home by myself(我自己)

        On their way  , Wang Bin sees some boys skating in a park. "Can I go and learn skating, Dad?" asks Wang Bin. "I'm  6  , my boy. You must go home and do your homework," answers his father, "but I can buy you an ice cream."

        Then his father buys an ice cream   7 him. When Wang Bin wants   8  it, a fly(苍蝇)flies to the ice-cream.

        “Drive off(赶走)the fly," says his father, "it's very dirty().”But Wang Bin  9  with a smile, "You don't let me skate, but can you let him   10  for a while(一会儿)?”

    1. A. did            B. doing         C. do                D. does

    2. A. out            B. at                 C. in                D. out of

    3. A. to see         B. see           C. sees            D. seeing

    4. A. glad          B. sad             C. old             D. bright

    5. A. home        B. to home     C. school          D. to school

    6. A. sorry        B. happy         C. OK             D. good

    7. A. to            B. with             C. for              D. of

    8. A. eat          B. eating           C. to eat          D. eats

    9. A. says          B. speaks        C. talks           D. tells

    10. A. skating     B. skate         C. to skate       D. skates

    答案

    1D 2D 3C 4B 5A 6A 7C 8C 9A 10B fc oo co .ne t.cn组 卷d



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: