• 难度: 使用次数:59 入库时间:2017-12-03

    完型填空

         Wang Bing, a 12-year-old boy, likes sports very much and does   1   in sports.

         One afternoon, he is very glad   2    his father waiting for him after school when he comes out of the classroom. “Let’s go,” says Dad “I will   3    dinner and you can do your homework. Mum is still   4   .”

        On their way   5   Wang Bing sees some boys skating in a park. “Can I go and learn skating, Dad?” asks Wang Bing “I’m sorry, my boy, you must go home and do your homework,” answers his father, “but I can buy you an ice cream”.

         Then his father buys an ice cream   6   him. When Wang Bing wants to eat it, a fly(苍蝇)flies to   7   ice cream.

    “Drive off the fly,” says his father, “  8   very dirty.” Wang Bing says   9   a smile, “You don’t let me skate,   10   can you let him skate for a while?”

    1.  A. good       B. well       C. fine        D. bad

    2.  A. see         B. seeing    C. sees       D. to see

    3.  A. do          B. have      C. cook      D. ready

    4.  A. work     B. works    C. at school D. at work

    5.  A. home    B. to home  C. go home  D. their home

    6.  A. to         B. at            C. as            D. for

    7.  A. an         B. the        C. many         D. a

    8.  A. It’s       B. Its         C. They’re      D. They

    9.  A. in         B. with        C. for            D. at

    10. A. but       B. and       C. or               D. so

    答案

    a组卷网coo co.net.cn组卷网g

    1B 2D 3C 4D 5A 6D 7B 8A 9B 10A



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: