• 难度: 使用次数:165 入库时间:2017-12-08

    完型填空

    Two brothers decided to dig a deep hole behind their house. As they were working, a couple of older boys    1    by to watch.

    “What are you doing?” asked one of the    2  .

    “We plan to dig a hole all the way through Earth!” one of the brothers answered   3   .

    The older boys began to laugh, telling the younger ones that digging a hole all through Earth was   4   .

    After a long silence, one of the diggers    5  a jar full of spiders, worms and a wide types of insects. He removed the lid (盖子) and   6  the wonderful things to the visitors.

    Then he said quietly and confidently, “Even if we don’t dig all the way through Earth, look at what    we’ve  7   along the way!”

    Their goal was far too ambitious (有雄心的), but it did cause them   8   . And that is what a goal is    9   — to cause us to move in the direction we have chosen.

    But not every goal will be fully    1045   . Not every job will end   11   . Not every hope will come to pass. Not every love will last. Not every    12    will be realized. But    13    you fall short of aim, perhaps you can say, “Yes, but look at what I’ve found along the way! Look at the    14  things which have come into my life because I tried to do something!

    It is in the digging that    15   is lived. And I believe it is joy in the journey, and in the end that truly matters.

    (    )1. A. went              B. ran               C. stopped                 D. followed

    (    )2.A. visitors            B. workers       C. brothers                D. diggers

    (    )3. A. angrily           B. excitedly       C. slowly                   D. luckily

    (    )4. A. difficult          B. harmful        C. useless                   D. impossible

    (    )5. A. dealt with      B. picked up     C. worked out           D. showed off

    (    )6. A. showed          B. threw         C. gave                      D. offered

    (    )7. A. thought           B. looked       C. heard                     D. found

    (    )8. A. to dig             B. digging        C. doing                     D. to do

    (    )9. A. against           B. for              C. with                        D. at

    (    )10. A. changed       B. achieved     C. told                       D. started

    (    )11. A. easily           B. hardly         C. healthily                 D. successfully

    (    )12. A. dream         B. mistake        C. advice                    D. step

    (    )13. A. how            B. where          C. why                       D. when

    (    )14. A. terrible        B. sad             C. romantic                 D. wonderful

    (    )15. A. lie               B. life              C. earth                       D. trouble

    答案

    1C 2A 3B 4D 5B 6A 7D 8A 9B 10B 11D 12A 13D14 D 15B

    aNetc oo co .ne t.cnNet组 卷&


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: