下载试题
当前位置:
学科首页
>
试题详情
难度:
使用次数:169
更新时间:2020-12-14
纠错
1.

    There are lots of clubs at our school and you can do what you like in those clubs. Here are the ads.

Sun Music Club

Can you play the piano, the drums, the trumpet, the violin, or the guitar? Then you can join our club. If  (如果) you can sing or dance, you can also be in our club. If you are a great musician, you can join our rock band, too. We have a music show every weekend.

Green Art Club

We need an art teacher to help kids with painting and drawing. Our e-mail address (地址) is art 6780@163.com. You can also call Mrs. Green for more information.

Mrs. Green is in the club on Sunday. Oh, her telephone number is 340-1241.

11How many clubs are mentioned (提到) in this passage?

AOne                       BTwo                       CThree                     DFour

12When do they have a music show?

AEvery day.              BEvery weekend.       CEvery month.          DEvery year.

13Green Art Club needs an art teacher ____________.

Ato help kids with painting and drawing

Bto help kids with singing and dancing

Cto help kids take care of themselves

Dto help kids learn to play the piano

14What’s the e-mail address of the Green Art Club?

Ait’s art 6780@163.com.                              Bit’s art 6780@126.com.

CIt’s art 6870@163.com.                              Dit’s art 6870@126.com.

15Which of the following is NOT true according to the passage?

ASun Music Club needs great musicians.

BMrs. Green’s telephone number is 340-1241.

CIf you want to look for (寻找) Mrs. Green, you can go to Sun Music Club on Sunday.

DIf Jenny sings very well, she can join the Sun Music Club.

查看答案
题型:阅读理解
知识点:未分类
下载试题
复制试题
【答案】

11B

12B

13A

14A

15C

【分析】

这篇文章介绍了学校内的两个俱乐部

11句意:文章中提到了多少个俱乐部?

细节理解题。A. 一个;B. 两个;C. 三个;D. 四个。原文的表格一共有两栏,一共介绍了两个俱乐部Sun Music Club 太阳音乐俱乐部Green Art Club绿色艺术俱乐部,故选B。

12句意:他们什么时候有音乐表演?

细节理解题。A. 每天;B. 每个周末;C. 每个月;D. 每年。原文We have a music show every weekend.(我们在每周末都有音乐表演)说明音乐表演的时间是每周末,故选B。

13句意:绿色艺术俱乐部需要一位美术老师帮助孩子们绘画

细节理解题。A. 帮助孩子们绘画;B. 帮助孩子们唱歌和跳舞;C. 帮助孩子照顾自己;D. 帮助孩子学习弹钢琴原文We need an art teacher to help kids with painting and drawing.(我们需要一位美术老师帮助孩子们绘画。)说明绿色俱乐部是需要老师来帮助孩子们画画的,故选A。

14句意:绿色艺术俱乐部的电子邮件地址是什么?

细节理解题。A. art 6780@163. com.; B. art 6780@126.com;C. art 6870@163.com;D. art 6870@126.com。根据原文Our e-mail address is art 6780@163.com.(我们的电子邮件地址是art 6780@163.com.),故选A。

15句意:根据段落,以下哪一项不正确?

推理判断题。A. 太阳音乐俱乐部需要伟大的音乐家;B. 格林夫人的电话号码是340-1241C. 如果你想寻找格林夫人,你可以在星期天去太阳音乐俱乐部;D. 如果珍妮唱得很好,她可以加入太阳音乐俱乐部。原文If you are a great musician, you can join our rock band, too.(如果你是很棒的音乐家,你也可以加入我们的摇滚乐队)说明A正确。原文表格第二栏Oh, her telephone number is 340-1241.(哦,她的电话号码是340-1241)说明了格林夫人的电话,B正确。格林夫人是属于绿色艺术俱乐部的,所以在太阳俱乐部是找不到她的,C错误。原文If you can sing or dance, you can also be in our club.(如果你能唱歌或跳舞,你也可以加入我们的俱乐部)说明珍妮是可以加入太阳俱乐部的,D正确,故选C。

=
类题推荐:
未分类
难度:
使用次数:103
更新时间:2020-12-14
加入组卷
1.

    Hello.I'm Rick.I'm a student in No.2 Middle School.Today is Saturday. I can stay in bed late.Usually I get up at six on weekdays,but at eight on weekends.Then I take a shower,brush my teeth and wash my face.At 8:30,I have breakfast.I eat bread and eggs and drink a cup of milk.They are healthy food.

After that,I go to the park and do sports.I play basketball with my brother.He can play it well.After that,I go back home with my brother,and we watch TV together.

I have lunch with my brother in a diner(小餐馆) at half past eleven,because my parents don’t come back home from work on weekends.And then I do my homework on Saturday afternoon and Sunday morning.Sometimes I go out with my brother.I like drawing pictures on Sunday afternoon in the open air with my brother. It's good to enjoy the nature(享受大自然).

On Sunday evening, I always ride a bike after supper with my brother.That's very cool.I can see the tall trees,the clear sky and bright lights. I enjoy the beautiful night streets. Finally,I go to bed at around a quarter to ten.What a happy weekend!

6What dos Rick do?

AHe is a student.                                          BHe is a farmer.

CHe is a player                                            DHe is a worker.

7What time does Rick usually get up on weekends?

AAt six.                                                      BAt eight.

CAt nine.                                                    DAt seven.

8Where does Rick have lunch on weekends?

AAt home.                                                  BIn his mother's factory.

CIn a diner.                                                 DAl his aunt's home.

9What does”in the open air”mean?

A在空中                                                     B在户外

C在开放日                                                  D在休闲日

10What does Rick do on Sunday evening?

AHe watches IV at home.

BHe does homework at home.

CHe goes to movies with his parents,

DHe always rides a bike with his brother.

题型:阅读理解
知识点:未分类
复制
试题详情
纠错
难度:
使用次数:161
更新时间:2020-12-14
加入组卷
1.

I’m Anna. Today is Sunday. I don’t need to go to school. I like cooking with my mom on Sunday. I can cook noodles, cakes and fish well.

After finishing my homework, I find there is little food in the fridge (冰箱). So I go to the supermarket with my mom. There are many kinds of food in the supermarket. My mom likes Chinese food very much. She buys dumplings and some meat balls. I enjoy Western (西方的) food, so I buy some vegetables and bread. I want to have hamburgers. We also buy some bananas.Theylook very good.

All the food is 122 yuan. I give the saleswoman (女店员) 150 yuan and she gives me 38 yuan. She makes a mistake! I give her 10 yuan and tell her why. She thanks me and she says I am a good girl. Then I go home with my mom, I am very happy. I get the food I like and I do something good.

根据材料内容选择最佳答案。

16What is Anna good at?

ACooking beef.

BCooking cakes.

CMaking meat balls.

DMaking hamburgers.

17Why do Anna and her mom go shopping?

ABecause they are free.

BBecause there is little food in the fridge.

CBecause Anna wants some Western food.

DBecause Anna’s mom wants some Chinese food.

18What does the underlined word “They” refer to?

AThe bananas.

BThe vegetables.

CThe hamburgers.

DThe dumplings.

19What does the underlined word “mistake” mean in Chinese?

A训练

B技巧

C错误

D危险

20Which of the following is TRUE?

AAnna gets 28 yuan at last.

BAnna likes cooking with her father.

CAnna’s mom is good at cooking Chinese food.

DThe saleswoman thanks Anna because she buys many things.

题型:阅读理解
知识点:未分类
复制
试题详情
纠错
难度:
使用次数:159
更新时间:2020-12-14
加入组卷
1.

Should we teenagers help our parents do chores? Is it important for us to learn how to do chores? I think so. Most of teenagers like us are the only child in each family. So our parents love us very much. They do everything well for us and don’t want us to do any chores. I think it’s bad for us. The following is a real story.

I have a classmate called Li Ting. She is the only child in her family like me. Her parents love her so much that they don’t let her do any chores. Every day she only gets uphas meals, goes to school, comes home, does homework and goes to bed. So she doesn’t know how to do chores. One day, her father was badly ill and had an operation(手术) in the hospital. Her mother had to take care of her father in the hospital and couldn’t cook the dishes for Li Ting for a week. Li Ting didn’t know how to cook meals. Later she even had instant noodles(方便面)only for meals. From the story we know that it’s very important for us to learn to do chores and other skills besides(……之外) studying.

21The writer thinks it is ____ for teenagers to learn to do chores.

Awrong                                                      Bimportant

Cinteresting                                                 Ddifficult

22From the passage we know that most of teenagers _______.

Adon’t like going to school

Bhave instant noodles for meals

Care the only child in each family

Ddo most of the chores in their family

23Many parents do everything well for their children because _______.

Athey think their children can’t do chores well

Bthey love their children very much

Cthey want their children to do their homework

Dthey don’t think it’s necessary for their children to do the chores

24Why did Li Ting have instant noodles only for her meals when her parents weren’t at home?

ABecause her parents didn’t give her any money.

BBecause she didn’t enjoy making meals.

CBecause she liked eating instant noodles very much.

DBecause she didn’t know how to cook.

25Which of the following is NOT true according to the passage?

ALi Ting’s grandpa looked after her when her father was ill in hospital.

BLi Ting has no brothers or sisters.

CLi Ting’s parents love her very much.

DThe writer and Li Ting are classmates.

题型:阅读理解
知识点:未分类
复制
试题详情
纠错
难度:
使用次数:177
更新时间:2020-12-14
加入组卷
1.

Dear Sandy,

How are you? It’s Saturday today and I have some time to write to you. We’re busy from Monday to Friday. We have to get up (起床) at six thirty in the morning. After some exercise (运动) we have breakfast. We have five classes a day and the first class begins at 8 o’clock, our teachers are strict and we can’t be late for school.

We play sports in the afternoon. We can play basketball, soccer, volleyball, baseball, tennis and ping-pong. Some of us like art. They can sing, dance and draw. Sometimes Miss White, our biology teacher, takes us to the zoo. Our school finishes at five.

After supper we often watch TV for an hour. But we have to finish our homework first. I like math and often do some difficult exercises. I go to bed at ten thirty. I often feel tired.

Please write and tell me about your school life.

Yours,

Zhou Hong

根据材料内容选择最佳答案。

26Zhou Hong has some time ______.

Afrom Monday to Friday                              Bon Saturday

Con Tuesday                                                Don weekends

27Zhou Hong can sleep for ______ hours a day on weekdays.

Asix                                                           Bseven

Ceight                                                         Dnine

28Miss White teaches () ______ in Zhou Hong’s school.

Abiology                  Bmath                      Cart                         Dmusic

29The children have sports ______.

Ain the afternoon                                         Bafter school

Cin class                                                     Din the morning

30Zhou Hong does some difficult math exercises because ______.

Aher teacher makes her do so

Bshe has much time at home

Cshe likes math

Dher teacher is strict

题型:阅读理解
知识点:未分类
复制
试题详情
纠错
加入组卷
进入组卷
下载知识点
知识点:
版权提示

该作品由: 用户赵弘分享上传

可圈可点是一个信息分享及获取的平台。不确保部分用户上传资料的来源及知识产权归属。如您发现相关资料侵犯您的合法权益,请联系 可圈可点 ,我们核实后将及时进行处理。
终身vip限时199
全站组卷·刷题终身免费使用
立即抢购


0
使用
说明
群联盟
收藏
领福利