• 难度: 使用次数:201 入库时间:None

    (一)交际应答。录音中有五个句子,每个句子听一遍,然后从每小题ABC中选出能对每个句子做出适当反应的答语。

    1.A.Yes, please.                    B.Good idea.                        C.Of course, it is.

    2.A.Certainly you are.           B.Sure. Hold on, please.        C.I’ll do that.

    3.A.Oh, they are over there.  B.I’m glad you’ve found it.   C.Go straight and turn left.

    4. A.OK, I wil.                            B.Yes, I think so.                  C.Good for you.

    5.A.Never mind.                   B.You are welcome.                     C.I’m sorry.

    ()情景反应。录音中有五组对话,听对话两遍后,从每小题ABC中选出能回答所给问题的正确答案。

    6.When will Mrs White come back?

    A.Right now.                       B.Quite soon.                       C.At four.

    7.What sport does the woman like?

     

    8.What does the woman prefer to do?

    A.To see the new play.                 B.To do some shopping.               C.To visit the museum.

    9.What are the man and woman doing?

    A.They are looking for a CD player in a shop.                  

    B.They are learning how to press the button.

    C.The man is teaching the woman how to use the CD player.

    10.Why was Frank on the news last night?

    A.He walked along the beach at night.

    B.He swam alone in the cold water.

    C.He got the boy out of water and saved him.

    ()对话理解。录音中有一段对话,听对话两遍后,从每小题ABC中选出能回答所给问题的正确答案。

    11.Where could the dialogue happen?

     A.In a shop.                       B.In a library.                       C.In a hospital.

    12.Why did the young man go to see the doctor?

    A.He didn’t know where to begin his talk.

    B.He felt difficult to fall asleep.

    C.He felt unhappy most of the day.

    13.How long has the young man been ill?

    A.For about two years.                B.For about three weeks.                    C.For about six months.

    14.In what season did the young man feel worse?

    A.In Spring.                                B.In Autumn.                              C.In winter.

    15.What did the doctor ask the young man to do?

    A.To take some medicine.            B.To burn away his worries.         C.To take more exercises.

    ()短文理解。录音中有一篇短文,听短文两篇后,从每小题ABC中选出能回答所给问题的正确答案。

    16.What happened to the three boys in a cold day?

    A.They lost their way.

    B.They couldn’t find the big house.

    C.They had to spend the night in the open air.

    17.What did the three boys ask the farmer to do?

    A.To give them some water and food.

    B.To let them stay in his house for a night.

    C.To tell them the way to walk out of the forest.

    18.Why did one of the boys have to sleep in the big house?

    A.The farmer didn’t like the third boy.

    B.One of the boys made a loud noise when he slept.

    C.There wasn’t enough room in the farmer’s house.

    19.Who was the first to sleep with the horses?

     A.Mike                              B.Jack                                        C.Tom

    20.Why were all the horses outside at the house door?

    A.Because someone drove them out of the house.

    B.Because the smell in the big house was really terrible.

    C.Because the horses didn’t like to stay with people at night.

    答案

    1.B  2.B  3.C        4.A  5.C  6.C  7.C  8.B  9.C  10.C 11C 12.C       13.A       14.C       15.C       16.A       17.B 18.C       19.C       20.A 

    英语试题录音原文

    (一)录音中有五个句子,每个句子听一遍,然后从每小题ABC中选出能对每个句子作出适当反应的答语。(每小题约有8秒钟的答题时间)

     1.What a nice day!How about going out for a picnic?

     2.Hello!May I speak to Linda?

     3.Excuse me.Where is Room 246?

     4.Will you please close the window when you leave?

     5.I’m afraid you can’t smoke here,sir.

    (二)录音中有五组对话,听对话两遍后,从每小题ABC中选出能回答所给问题的

    正确答案。(每小题约有8秒钟的答题时间)

    6.M:Hello!May I please speak to Mrs White?

      W:I’m sorry.She isn’t here right now.

      M:I see.Will she be back soon?

      W:She won’t be back until four.

      M:Thanks.

    7.M:Do you watch a lot of sports on TV?

      W:Not really.But I like to play ping-pong.

      M:I like football and volleyball.And I enjoy watching ping-pong matches.The Chinese ping-pong team is the best in the world.

      W:I agree.

    8.M:Hey,why don’t we go to see the new play on Sunday?

      W:I’d rather not.I’m not really interested in the play.

      M:Well,how about going shopping instead?

      W:That sounds good.And let’s go to the new supermarket near the museum.

      M:OK.

    9.W:Can you tell me how to use this CD player?

      M:Sure.First you have to turn it on.Just press the first button.

      W:OK.Do I have to open this now?

      M:Yes.Open it.

      W:How do I open it?

      M:Just press the button on the right.

    10.W:We saw you on the news last night,Frank.

      M:Oh,yeah.

      W:So tell us what happened?

      M:Well,I was walking alone on the beach when I heard someone calling ouf of help. I looked,and there in the water was a little boy.I jumped into the water and saved the boy.

      W:You’re really great!

    (三)录音中有一段对话,听对话两遍后,从每小题AB fCooco.net.cN^
    C中选出能回答所给问题的

    正确答案。(5个小题约有40秒钟的答题时间)

    W:Morning.So,what seems to be the trouble?

    M:Well,I hardly know where to begin.I feel unhappy most of the day.

    W:OK,do you have trouble sleeping?

    M:No.I’m always sleeping and often feel too tired to do even simple things.

    W:Do you get worried a lot?

    M:All the time.I worry about my exams.I worry about my homework.I worry about being late for school...

    W:Mmn.

    M:I’m quite worried about everything in the school.

    W:And how long has this been going on?

    M:Well,about two years.

    W:That’s long time.Have you spoken to anyone about this before?

    M:No,I thought it would just go away and it does get a lot better in the spring and summer.

    W:Aaah,so you feel worse in the winter?

    M:Yes.I’m feeling much better now.The sun seems to burn away my worries.

    W:Do you find you have more coughs and colds between September and April?

    M:Yes,more than usual,I’d say.Doctor,do I need to make some medicine?

    W:No,you needn’t.There is mothing seriously wrong with you.But you must do more exercises.Play football or basketball for at least half an hour every day.You’ll soon feel well again.

    M:Thanks,doctor.

    (四)录音中有一篇短文,听短文两遍后,从每小题ABC中选出能回答所给问题

    的正确答案。(5个小题约有40秒钟的答题时间)

    Tom,Mike and Jack once lost their way in the forest on a cold day.They came to a farmer’s house and asked the farmer if they could stay in his house for the night.

    “Sure,”the farmer said,“but I only have a room for two of you in the house.The other one will have to sleep with my horses in another big house.I’m afraid the big house may smell terrible.”“I’ll sleep in the big house,”Tom said.

    But half an hour later there was a loud knock on the door of the farmer’s house.Tom stood outside the foor and said,“The smell there is terrible.I can’t sleep at all.”

    After a few minutes there was another knock on the door.“I can’t sleep,either,”said Mike.

    “How can that be?”said Jack,“Let me try.”

        About twenty minutes later came another knock.When they opened the door,Tom and Mike saw all the horses outside.



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: