• 难度: 使用次数:103 入库时间:2013-05-23

    The passengers on the bus watched with sympathy(同情)as Susan made her way carefully up the steps. She paid for the drive and then, using her hands to   35   the seats, settled (安顿)in one of them.

    It had been a year since Susan became blind. As the result of an accident she was suddenly thrown into a world of   36  . Susan’s husband Mark watched her fall into hopelessness and he decided to use every possible means to help his wife.

    Finally, Susan felt ready to   37   to her job, but how would she get there? She used to take the bus, but she was now too afraid of getting around the city by herself. Mark   38   to ride the bus with Susan each morning and evening until she could   39   it by herself.

    For two weeks, Mark went with Susan to and from work each day. He taught her how to depend on her other   40  , specifically her hearing, to decide where she was.

    At last, Susan decided that she was ready to try the trip on her own. Monday morning arrived. Before she left, she held her husband tightly, her eyes filled with tears of thankfulness. She said good-bye and, for the first time, they went their   41   ways. Each day went perfectly, and a wild excitement took hold of Susan. She was   42   it!

    On Friday morning, Susan took the bus to work as usual. As she was getting off the bus, the driver said, “Miss, I sure envy(嫉妒)you.” Surprisingly, Susan asked the driver   43  .

    “You know, every morning for the   44   week, a fine-looking gentleman in a military uniform has been standing across the corner watching you until you enter your office building   45  ,” the bus driver said.

    Tears of happiness ran down Susan’s cheeks. She was so lucky for he had given her a gift more powerful than   46  . That is the gift of love that can bring light where there is darkness.

    35. A. touch                      B. choose                  C. count             D. feel

    36. A. weakness          B. sickness            C. darkness           D. sadness

    37. A. return                     B. keep               C. belong            D. stick

    38. A. volunteered             B. continued          C. promised           D. afforded

    39. A. try                B. manage             C. control                  D. follow

    40. A. feelings             B. parts              C. senses            D. skills

    41. A. opposite            B. separate             C. fixed                 D. normal

    42. A. passing          B. doing          C. taking               D. getting

    43. A. what                   B. how               C. why               D. where

    44. A. next                    B. same              C. first               D. past

    45. A. quickly             B. silently             C. happily              D. safely

    46. A. courage               B. direction         C. sight              D. service

    答案

    35. D   36. C   37. A   38. A   39. B   40. C

    41. B   42. B   43. C   44. D   45. D   46. C *Cooco.net.cn备课中心c


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: