• 难度: 使用次数:206 入库时间:2014-01-19

    I had the meanest mother in the whole world.  While 1 kids ate candy for breakfast, I had to have porridge, eggs or toast.When others had coke and candy for lunch, I had to eat a sandwich..  But at least, I wasn't  alone when I was My sister and tow brothers had the3 mean mother as I did .
     My mother 4 to  know where we were at all time. She had to know who our friends were and where we were going. We had to clean clothes and take a  every day . The other kids got to wear the same clothes for days . We could not lie in bed  “sick” in order to 6 school .
     The  worse  is yet to7 We had to be in bed by nine each night and up at eight the next morning.  We couldn't  sleep till noon like our friends.  So 8 they slept , my mother  was brave to 9 the Child Labor law.  She made us work..  We had to wash dishes, make beds, learn to  cook and all 10 of  things at home.  I believe she lay awake thinking 11 all things  for us to do at home.
     My mother was a complete failure as a mother .Two of her children received12 education .13 of us have ever been arrested  or divorced . She forced us to grow up into educated and honest adults .I am trying to14 my three children this way . I am 15 with  pride when my children call me mean. Because, you see, I thank God, He gave me the meanest mother in the whole world.        

    1A all           B.another       C.other         D.some

    2 A happy        B.sad          C.ill            D.excited

    3 A different      B.lovely        C.kind          D.same

    4 A preferred     B.liked         C.seemed        D.didn’t want

    5 A a walk       B.a schoolbag    C.a pair of shoes  D.a bath

    6 A go to        B.leave          C.miss         D.finish

    7A to come      B.to go         C.to lose        D.to happen

    8A when        B.while         C.before        D.during

    9A obey         B.follow       C.break         D.catch

    10  A all the        B.some        C.much         D.all sorts

    11 A about        B.up           C.over          D.of

    12 A, l ower        B. different      C. higher        D. worse

    13 A None        B No one       C. Nobody       D. E veryone

    14 A raise        B.feed          C.keep          D.have

    15 A full         B. .fill          C. satisfied       D. filled

    答案

    1C %Netc oo co .ne t.cnNet组 卷b
      2B  3D  4A  5D  6C  7A  8B  9C  10D  11B  12C  13A  14A  15D



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: