• 难度: 使用次数:198 入库时间:2015-02-28

    完形填空

    A man with a green bag walked into a doctor’s room. “Please sit down. Open your mouth and   1  your tongue(舌头),”the doctor said, “OK. You can   2  your mouth now. It’s clear something is   3  with you. You have to do more exercise.”

           “But, doctor,” the man said. “I don’t think…”

             “Don’t tell me what you  4  ,” the doctor said. “I am the doctor, not you. I know   5  you need. I see hundreds of people like you. None of them get any exercise. They   6  in offices all day and in front of the television in the   7  .What you need is to walk quickly for at least 30  8  a day.”

           “Doctor, you don’t understand,” the man said. “I…”

           “I don’t want to hear any   9   ” the doctor said. “You must find time for exercise. If you don’t, you will get   10  and have health problems when you are older.”

           “But I walk every day.” the man said.

           “Oh, yes, and I know what kind of walking that is. You  11  a few meters to the train station from your house, a few more meters from the station to your office, and a few more meters from your office to a   12  for lunch and back.”

           “Please listen to me, doctor!” the man shouted, getting   13  .

             “I’m a mailman.” the man continued, “I walk for seven hours every day and I come to   14   letters.”

             For a moment, the doctor said nothing, and   15  he said slowly, “Put your tongue out again, will you?”

    (   ) 1.A. put on        B. put out             C. put away          D. put off

    (   ) 2.A. open          B. close                C. fill                    D. try

    (   ) 3.A. wrong        B. strange             C. nice                 D. exciting

    (   ) 4.A. discuss       B. talk                  C. think                D. meet

    (   ) 5.A. how           B. why                 C. where              D. what

    (   ) 6.A. eat             B. stand                C. run                   D. sit

    (   ) 7.A. evening      B. afternoon          C. noon                D. morning

    (   ) 8.A. seconds     B. minutes            C. hours                D. days

    (   ) 9.A. news         B. advices             C. excuses(借口)  D. messages

    (   )10.A.thin            B. healthy             C. fat                    D. strong

    (   )11.A. walk         B. drive                 C. run                   D. fly

    (   )12.A. office        B. school              C. restaurant         D. factory

    (   )13.A. sad           B. excited             C. surprised          D. angry

    (   )14.A. get            B. send                 C. bring                D. have

    (   )15.A. or             B. so                    C. but                   D. then

    答案

    1B 2B 3A 4C 5D 6D 7A 8B 9C 10C 11A 12C 13D 14B 15D

    acooco.Net.cn<


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: