• 难度: 使用次数:84 入库时间:2015-03-13

    完形填空

          Mr Brown   1   a small shop, in the middle of our city, and he   2   pictures in it. They are not expensive(昂贵), but some of   3   are very nice.

          One day, a woman  4   into the shop and looks at a lot of pictures. Then she takes Mr Brown  5   one of them and asks,  6   is this picture?" It's a picture  7   horses in a field.

         Twenty dollars.Mr Brown answers.

         It's   8  expensive(昂贵). I can  9   you two dollars for it,says the woman.

          Two dollars? But you   10   buy the canvas(画布)with two dollars.     

       “Oh, but it isn't clean now," the woman says.

      (    )1. A. has        B. have       C. there is      D. there are

      (    )2. A. draws   B. buys        C. sells           D. sees

      (    )3. A. they      B. them      C. their           D. theirs

      (    )4. A. come    B. comes     C. came         D. coming

      (    )5. A. at         B. to            C. for            D. with

            (    )6. A. How much              B. How many

                      C. How old                  D. How

      (    )7. A. on          B. with          C. from             D. of

            (    )8. A. no          B. not           C. too              D. very

             (    )9. A. give        B. let           C. take             D. want

      (    )10.A. can        B. cant       C. are              D. arent

    答案

    1A  2C  3B  4B  5B  6A  7D  8C  9A  10B

    #cooco.net.cn教Net案f


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: