• 难度: 使用次数:119 入库时间:2015-04-24

    完型填空

           A young man and an old man 1 in the park. The old man2_  tired so he 3 to have a rest. There is a chair in front of the young man. The old  man sees the chair. He wants  _4 on the chair. He walks to the chair. The young man walks to it, too. So the old man begins to run. The young man say, “ 5 sit on the chair! ” The old man doesn ‘t 6him. Now he 7  on it. He looks    8    .The young man comes  over to him. He is 9    a small board一块小的板 in his hand. It 10  “Wet Paint(油漆未干)”

    1. A. are walking   B. is wanting C.  walking    D. walk

    2 A. am                B. is               C. are            D. be

    3 A .is  wanting     B. want          C.wants         D. to want

    4. A. to sit            B. sit              C.sitting          D. sat

    5.A. Not              B. Doesn ’ t    C.Don t         D. Can’ t

    6. A. listen            B. listen to       C. hear of     D. to hear

    7. A. is siting        B. is sitting       C. are sitting  D. sits

    8. A. happily                                B. happy   

        C. very happily                        D. more happy

    9.A. hold              B. holding        C. holds        D. held

    10. A. talks           B. speaks        C.tells           D. says

    答案

    1A  2B  3C  4A  5C  6B  7B  8B  9B  10D

    fcooco.net.cn教Net案>


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: