• 难度: 使用次数:294 入库时间:2015-05-24

    完形填空

    A girl complained(抱怨) to her father about her hard life. She didn’t know what she had to do and wanted to  1­­­­ ­­ . She felt tired for fighting and fighting. One problem had been finished but another came.

    Her father, a cook, took her  2 the kitchen. He poured water into the pans and boiled() it. When the water was boiling, in the first pan he put some carrots, in the  3 he put some eggs and in the last he put some coffee. He  4  them for a few minutes without any words.

    The girl closed her mouth and waited impatiently(无耐心地), not knowing  5  her father was doing that. After about 20 minutes, her father turned  6  the stove(炉子),, took out the carrots and put them in a bowl. He took out the eggs and put  7  in another bowl. After that the  8  was poured into a cup. Turning back to his daughter, he asked, “What do you  9  ?” “Carrots, eggs and coffee,” she answered.

    Her father told her to  10 her eyes and let her touch(触摸) the carrots. She did and felt that the carrots were soft. After that he asked her to take eggs and  11 them. Then, she got boiled and hard eggs. At last, the father asked her to smell the coffee. “What’s the meaning, Father?” He  12  that each one had the same unlucky experience — the boiled water, but  13  had a different reaction (反应). The strong and hard carrots became soft and weak after being in the boiling water. The eggs became hard  14  being cooked. The coffee was very special and it changed the water. “Who are you?” asked her father, “When something unlucky knocks  15  your door, what’s your reaction? Are you carrots, eggs or coffee?”

    (   ) 1. A. grow up         B. give up         C. gets up          D. pick up

    (   ) 2. A. into                 B. within          C. out of                 D. away from

    (   ) 3. A. first             B. second             C. third                   D. fourth

    (   ) 4. A. looked for    B. searched for  C. waited for             D. called for

    (   ) 5. A. that                 B. where          C. what                    D. why

    (   ) 6. A. on                  B. over             C. off                        D. in

    (   ) 7. A. it                    B. its                  C. them                  D. themselves

    (   ) 8. A. eggs                B. carrots         C. coffee                  D. water

    (   ) 9. A. hear                B. taste              C. smell                   D. see

    (   )10. A. close              B. open              C. wash                  D. drop

    (   ) 11. A. keep             B. protect           C. break(打破)       D. drink

    (   ) 12. A. mentions        B. explained     C. told                      D. talks

    (   ) 13. A. every             B. all                C. each                   D. either

    (   ) 14. A. before           B. after             C. behind                 D. under

    (   ) 15. A. in                  B. across          C. with                     D. at

    答案

    1B 2A 3B 4C 5D 6C 7C 8C 9D 10A 11C 12B 13C 14B 15D

    g免费搜题cooCo.net.cnb



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: