• 难度: 使用次数:236 入库时间:2015-11-05

    完形填空

    阅读下列短文,从文后各题所给的ABCD四个选项中选出一个最佳答案。

       Mr. White looks __1_ the window. There is a _2_ at the other side of the street. The boy takes some bread out of his bag and begins eating __3___. There is a very thin dog in the street, too. The boy says to it, “Come here, good dog. Ill give you __4___ bread.” The dog is _5__ and goes to the boy, but he __6__ it any bread. He kicks the dog. It _7__ away, ___8___ the boy laughs. Then Mr. White comes out of his house and says to the boy, “Ill give you a shilling(先令).” The boy is __9__. “Come here,” Mr. White says. The boy goes to him, __10__ Mr. White does not give him a shilling. He hits(打) him ___11__ a stick(棍子). The boy __12__ and says, “___13__ do you hit me? I dont ask you for ___14__ money.” “No”, Mr. White __15__, “and the dog did not ask you for any bread, but you kicked it.”

    (    )1. A.out            B.off                          C.from                D.out of

    (    )2. A.girl            B.boy                         C.dog                 D.man

    (    )3. A.it               B.one                        C.them                D.this

    (    )4. A.a               B.one                        C.some                D.any

    (    )5. A.afraid        B.hungry                   C.happy               D.tired

    (    )6. A.gives          B.give                     C.doesn’t give       D.not give

    (    )7. A.runs           B.climbs                  C.takes                 D.flies

    (    )8. A.and           B.but                        C.for                    D.because

    (    )9. A.happy        B.afraid                   C.hungry               D.because

    (    )10. A.and          B.so                        C.but                     D.of course

    (    )11. A.by            B.with                      C.for                    D.use

    (    )12. A.laughs     B.runs                       C.smiles              D.sings

    (    )13. A.Why        B.How                     C.What                D.Where

    (    )14. A.some       B.any                       C.no                     D.not any

    (    )15. A.speaks     B.talks                     C.tells                   D.says

    答案

    1D 2B 3A 4C 5B 6C 7A 8A 9A 10C 11B 12B 13A 14B 15D

    f高中化学www.cooco.net.cn>


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: