• 难度: 使用次数:42 入库时间:2015-11-05

    完形填空

    Yoga(瑜伽) is a kind of sport. It is very   1   around the world now. Everyone can do yoga. It’s good   2   both men and women.

    Why do more and more people   3   yoga? It’s hard to say. The short answer is that yoga helps you   4   fit. For many people, this answer is enough,   5   there’s more if you have an interest in it.

    Yoga   6   in India about 5000 years ago. At that time, people wanted to be free,   7    and live a long life, so this kind of exercise was born. Yoga is a Sanskrit(梵语) word and it   8   “to join together”. There are   9   parts in yoga: exercise, breathing and thinking. If you do   10   in yoga, it can give you peace(平静) and help you feel less stressed(更少的压力).

      1. A. easy          B. important       C. popular          D. interesting

      2. A. in              B. for                 C. with                D. at

      3. A. join in        B. join               C. takes part in   D. be in

      4. A. take          B. make             C. turn                D. keep

      5. A. so             B. but                C. or                   D. because

      6. A. begin         B. begins          C. began              D. beginning

      7. A. healthy      B. warm            C. busy               D. useful

      8. A. shows       B. means          C. plans                D. brings

      9. A. many         B. two              C. few                 D. three

      10. A. good        B. well             C. badly              D. bad

    答案

    1C  2B  3A  4D  5B  6C  7A  8B  9D  10B

    o.net.cN%



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: