• 难度: 使用次数:27 入库时间:2015-11-08

    完形填空。

    Henry is a little fatter than he wants to be. He  _1 _to lose some weight(减肥). So he is on the diet(节食).                          

    He tries not to eat too  _2 _ and he eats very little meat because it will make him   3 .

    He also does exercise every  4_  . He swims very often,__5__he runs about two kilometers 

    a day.  Now he is _6__     than before. Henry's sister,  Susan, is healthier than Henry.   7_  is also younger and thinner than he. She does _8 every day, too. She doesn't   _9   

    much meat. But she eats a lot of fruit and vegetables because she thinks  _10    are better 

    for her health.

     1. A. wants       B. likes          C. goes           D .want

     2. A. many        B. less          C. much           D. more 

    3. A.thin            B. fat            C . ill                D .tired 

    4. A.month        B. week        C.day               D. year 

    5.A. and           B.because      C .but              D. when

    6. A. later         B. shorter       C.longer          D.  stronger 

    7.A.  She          B. He             C.They            D.   We      

    8. A. shopping  B.housework  C. homework  D. exercise  

    9. A. drink        B.eat             C.  cook           D.    buy   

    10. A.you         B. them          C. they              D. We

    答案

    &高中化学www.cooco.net.cnf
    1A  2C  3A  4C  5A  6D  7A  8D  9B  10C



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: