• 难度: 使用次数:93 入库时间:2015-12-02

    完形填空

    阅读下面短文,从 (ABCD)中,选出可以填入空白处的最佳选项。

     There are many ways for us to reduce waste. For    1  , we can reuse paper and plastic bags. We can also recycle newspapers, glass, and cans to   2    new things. Here are some   3    ways to reduce waste.

    Write on   4   sides of paper.

    Many people write on only one side of their paper. Why not stop   5  the other side? Some students only use half the pages of their notebooks before getting new ones. Try to use up all the paper. People often give cards on birthdays or festivals. How about trying to   6   e-cards instead?

    Don’t throw away your old batteries (电池).

    Maybe you do not know that old batteries make the earth dirty. This is _  7   they have poisonous parts in them. So, don’t throw away batteries. keep them together. Try to use rechargeable (充电的) batteries for your games and CD players.

    Give off all your unwanted clothes.

    There are many poor families in China. You may ask your mother to   8   your unwanted(多余的)   9  . Then you can pass them on to those poor children. You will feel  10   that you are helping someone else. Also, you can understand if your friends or relatives (亲戚) want them before throwing them away.

    (   ) 1. A. reason      B. example        C. use              D. people

    (   ) 2. A. buy          B. make            C. sell                D. begin

    (   ) 3. A. use          B. useless          C. useful            D. helpless

    (   ) 4. A. every       B. both              C. all                 D. one

    (   ) 5. A. waste      B. to waste         C. wasting         D. to wasting

    (   ) 6. A. send        B. buy               C. receive           D. waste

    (   ) 7. A. why         B. because        C. so                  D. since

    (   ) 8. A. like          B. sell               C. throw              D. collect

    (   ) 9. A. money      B. books          C. clothes            D. batteries

    (   ) 10. A. angry      B. tired             C. moved           D. happy

    答案

    dCooco.net.cn备课中心&

    1B 2B 3C 4B 5C 6A 7B 8D 9C 10D



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: