• 难度: 使用次数:71 入库时间:2015-12-24

    完形填空:先通读下面短文,掌握其大意,然后从各小题所给四个选项中,选出一个最佳答案。

    If you like to break things when you are unhappy, then Nanjing Zhonghua Middle School is the school for you.

    This term, Nanjing Zhonghua Middle place will build a “stress wall(发泄墙)”to help students who feel unhappy because of schoolwork or other reasons.

    “Students can  1   hit the wall or write in the wall   2   makes them sad,” said Tao Dehua, a leader of the school.

    She said the wall will be built   3   in a corner, far from the main building.

    Tao also said the   4   of a “stress wall” started when footprints were found on some newly  5   walls and some school windows were broken.

    “These things   6   because some students feel lots of pressure from their studies or because they don’t get along very   7   with other students,” Tao said.

    According to a February 16 report on the Xinhua News Agency’s(新华社的)  8   ,15 percent of juniors in China are stressed out .

    Shen Cuihua, the school’s doctor, thinks visiting the wall can help stressed students to feel   9   .

    When under stress, the body gets ready to either run or fight and becomes very nervous. Hitting the wall can help   10   the body and take away stress.

       11   the stress wall won’t be ready until September, many students are already hoping it can make their lives easier.

    “Tests and homework make me sad,” said Liu Yuan, a Junior 3 girl. “I can’t   12   to hit the wall. It will help me a lot with my   13   .

    But 15—year—old Liu also said she will only go and hit the wall if no one else is there.

    Another girl student who wouldn’t give her name said the wall won’t   14   for her. “Mainly because it can’t talk,” she said. “I need to talk to someone when I’m sad.”

    Wu Yinming, a Nanjing University professor(教授),said building the wall could be   15   . “Kids who hit the wall could start fighting more with each other.” He said.

    1. A. neither         B. either         C. both             D. hardly

    2. A. that            B. how            C. what             D. where

    3. A. somewhere       B. anywhere       C. everywhere       D. nowhere

    4. A. ad              B. chance         C. instruction      D. idea

    5. A. offered         B. born           C. painted          D. produced

    6. A. happen         B. change          C. pour             D. spill

    7. A. happily         B. well           C. easily           D. widely

    8. A. channel         B. path           C. display          D. website

    9. A. warmer          B. easier         C. better           D. quieter

    10. A. relax          B. keep           C. protect         D. enjoy

    11. A. Since         B. As              C. Although        D. Whenever

    12. A. forget         B. wait           C. help            D. stop

    13. A. experiences    B. journeys       C. subjects        D. problems

    14. A. wait           B. look           C. work            D. care

    15. A. dangerous      B. safe           C. ordinary        D. painful

    答案

    @cooco.组卷net.cnf
    1B 2C 3A 4D 5C 6A 7B 8D 9C 10A 11C 12B 13D 14C 15A



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: