• 难度: 使用次数:67 入库时间:2016-01-12

    完型填空

    通读短文,掌握其大意,然后从ABCD四个选项中选出一个可以填入相应空白处的最佳答案,并将其标号填入题前括号内。

          What will people look like in the future? Someone made a   . In the future, people will have larger heads and bigger eyes.The larger heads will be able to store   2  brains (). People will become smarter. 3   will people have bigger eyes? Thats because people may go and live on other   4 . They may be farther   5   the sun than the Earth is. Then people will need bigger eyes to see  6   in the darker environment.   7   UV radiations (紫外线) are stronger on other planets than on the Earth, peoples skin (皮肤) wont be so   8   as before.

    Whats more, people will not need to open their mouths to   9  . They will communicate by chips in their heads.

    What? You dont want a face like this? Dont  10  . People will look like this in at least 20,000 years. 

    (  )1. A. predictionB. hobby   C. decision     D. discussion

    (  )2. A. higher    B. taller  C. larger       D. less

    (  )3. A. When      B. How      C. Why          D. Where

    (  )4. A. hotels    B. planets  C. UFOs         D. cities

    (  )5. A. at        B. on       C. with         D. from

    (  )6. A. clearly  B. loudly  C. carefully    D. quickly

    (  )7. A. Though    B. Because C. And          D. When

    (  )8. A. blue      B. white    C. black       D. red

    (  )9. A. write     B. read     C. sing         D. speak

    (  )10.A. disagree  B. hope     C. worry        D. enjoy

    答案

    1A 2C 3C 4B 5D 6A 7B 8B 9D 10C

    acooco.作文指导net.cnf


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: