• 难度: 使用次数:73 入库时间:2016-02-20

    完形填空

    阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的四个选项中选出一个最佳答案。

    You want to run across the street to catch the bus which is leaving soon. But __1__! You’d better not. If a policeman sees you, you’ll be fined.

    The new traffic law says that __2_ people cross the street when the light is red, they will be fined as much as 50 yuan.

    Traffic accidents _3_ more than 200,000 people in China every year. Chinese cities have __4_ cars than before. Drivers and pedestrians(行人) must work together to make the streets __5__.

    The law has new rules for drivers and pedestrians. Drivers have to __6__ down when they are close to crosswalks. If people are in a crosswalk, cars must __7_ to let them go first.

    There are __8_ for bus drivers too. If bus drivers smoke, drink or make phone calls _9 driving, they will be fined. Buses that carry too many people are __10_ against the law.

    Pedestrians will have to walk more carefully under the new law. They must cross streets at crosswalks. Also they shouldn’t climb over the fences(栅栏) __11_ streets.

    Do you ride a bike to school? It’s not a good idea to __12__ classmates on the back. You will be fined 50 yuan. And stay in the bike lane when you’re riding. The big roads are __13__ cars and buses.

    If you see a hit-and-run(肇事逃逸), tell the police. They may give you a reward. And don’t be __14__ to help people to go to hospital if they are hurt in an accident. Don’t worry about money. The new law says that __15_ must take care of them even if they can’t pay right away.

    (      )1. A. hurry                         B. look                  C. wait                  D. listen

    (      )2. A. if                               B. when                C. so                     D. though

    (      )3. A. do                       B. kill                    C. die                    D. run

    (      )4. A. fewer                         B. more                 C. less                   D. larger

    (      )5. A. safer                          B. happier              C. lighter               D. slower

    (      )6. A. slow                          B. play                  C. run                   D. pass

    (      )7. A. like                            B. go                     C. turn                  D. stop

    (      )8. A. rules                          B. articles              C. letters               D. exercises

    (      )9. A. if                               B. while                 C. because             D. for

    (      )10. A. also                          B. sometimes         C. never                D. often

    (      )11. A. through                     B. across               C. into                   D. along

    (      )12. A. carry                        B. take                  C. bring                 D. move

    (      )13. A. in                             B. on                     C. for                    D. at

    (      )14. A. happy                       B. afraid                C. sad                   D. great

    (      )15 A. policemen                  B. doctors             C. teachers            D. farmers

    答案

    1C 2A 3B 4B 5A 6 A 7D 8A 9B 10A 11D 12A 13C 14B 15B

    dcooco.net.cn 试题Net中心g


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: