• 难度: 使用次数:88 入库时间:2016-03-24

    完形填空

    Protecting wild animals is our duty .Because wild animals are important to us .They live with us on the earth together . If there are no animals on the earth ,we will not live on,   1     . So we should take  good  care   2   them to help us  live a good life .

          3  some people still don’t realize  the   4  of protecting wild animals .They often kill wild animals for food or for money .Every day there are many wild animals being    5     .So lots of wild animals have died out .We can’t see them any more .Today the number of wild animals   6 becoming smaller and smaller . If we don’t protect them ,they will all die out .If this goes on , there will be no animals left on the earth .

         7  , more and more people have begun to do many things to help protect wild animals .They ask people   8  killing wild animals .They get people to know that protecting  wild animals is one of the most important things . Now , many countries have made   9  laws to protect wild animals .

           Since wild animals are so important to man ,we should do our 10    to protect them and it means humans beings can make friends with animals and get on well with them .

    (  ) 1. A. too           B. either         C. neither

    (  ) 2.A. of             B. off            C. for

    (  ) 3 .A. And           B.  But           C. Or

    (  ) 4.A. necessary      B. importance     C .important

    (  ) 5.A. killed         B. killing        C . kills

    (  ) 6.A. was            B. is             C. are 

    (  )7.A .Lucky           B. Unlucky        C.Luckily

    (  )8. A.stopping        B. to stop        C. stops

    (  )9.A. much            B. few            C. some

    (  )10.A. best           B.well            C.better

    答案

    1B 2A 3B 4B 5A 6B 7C 8B 9C 10A

    #初中物理czwl.cooco.net.cng


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: