• 难度: 使用次数:64 入库时间:2016-03-26

    完形填空

    According to a new survey,students’ safety has become a big problem.Many students are injured or killed in  1  kinds of accidents. 

    Here is some advice for young students on how to 2 dangers. 

    If you are robbed (被抢劫),keep 3 .If you can not cry for help or run away,give the robber (强盗)your money.Try to remember what the robber looks like and tell the 4 later. 

    Suppose you are in a traffic accident.If a car 5 you,you should remember the car number.If it is a bicycle,try to call your parents before you let the rider go.This is 6 you don’t know how seriously you are hurt. 

    If it is raining heavily and there is lighting (闪电),don’t 7 in high places and stay away from trees. 

    When there is a fire in a building,get away as fast as you 8 .Put wet things on your body and try to find an exit (出口).Don’t take the 9 

    If someone is drowning(溺水)and you can’t swim,don’t get into the water.Try your best to ask for help.

    Remember that danger is 10 as far away as you think.Take care of yourself at all times! 

    (   )1. A.difficult    B.different        C.terrible      D.unusual

    (   )2. A.talk about     B.think about     C.deal with      D.meet with

    (   )3. A.calm(平静)   B.wild           C.quiet            D.patient

    (   )4. A.classmates    B.teachers        C.parents        D.police

    (   )5. A.hits              B.wins           C.kills            D.misses

    (   )6. A.unless          B.why           C.because       D.before

    (   )7. A.live              B.stay           C.walk            D.keep

    (   )8. A.can              B.may           C.must           D.need

    (   )9. A.bus             B.entrance (入口)    C.lift          D.exit  

    (   )10. A.sometimes  B.always          C.hardly        D.never

    答案

    1B 2C 3A 4D 5A 6C 7B 8A 9C 10D

    bcooco.net.cn防止偷窃g


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: