• 难度: 使用次数:87 入库时间:2016-05-05

    完形填空

    阅读下面短文,掌握其大意,然后从各题所给的ABCD四个选项中选出最佳选项。

    When you're teenagers, it seems that every time you say, “I want to...”, your parents answer, “No, you can't.”

    Young people further complain(抱怨) that their parents do not   1   them. When something goes   2  , most parents just don't believe in their children.  3   asking why, they think their kids are wrong. And not many parents allow their kids to choose for themselves.

    Yes,   4   is true that your parents sometimes treat you as a little child. But remember that not long ago you were really a child. Your parents still remember the childish (幼稚的  5   you used to make. They want to protect you   6   you don't want them to do so.

    So, if you want to get   7   freedom (自由), please try to understand your parents and don't lie to them. Try a friendlier way. If you want them to   8   you to stay out late, don't just say, “All   9   kids can stay out late.” Tell them as much as you can about what you want to do and where you'll be and how important it is   10   you to stay out late. Then they just might say, “Yes.” 

    1. A. enjoy                   B. prefer                     C. understand             D. decide

    2. A. badly                   B. wrong               C. nice                        D. clearly

    3. A. Except                 B. Instead            C. With                       D. Without

    4. A. it                         B. this                  C. that                        D. one

    5. A. uses                    B. differences              C. minds                            D. mistakes

    6. A. if                        B. though             C. because                   D. since

    7. A. most                    B. least                 C. more                       D. less

    8. A. allow                   B. hope                 C. wish                        D. ask

    9. A. another        B. others                     C. the others               D. the other

    10. A. for                            B. of                     C. to                            D. with

    答案

    1C 2B 3D 4A 5D 6B 7C 8A 9D 10A

    c可圈可点组卷cooco.net.cn*


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: