• 难度: 使用次数:125 入库时间:2016-06-29

    完形填空

    One of Paul’ s feet is bigger than the   1  .He can’ t find the right shoes   2  his feet. His friend Nick told   3  ,Why do you   4   to a shoemaker? A good   5   can make you the right shoes.So Paul goes to the shoemaker near his   6  .Very soon the shoemaker   7   him a pair of shoes. Paul   8   the shoes and he is not happy. He says to the shoemaker,You are not a   9   shoemaker!I want you to make one shoe   10   than the other.”

    1.A.other                B.hand               C.friend             D.back

    2.A.on                          B.in                   C.for                 D.at

    3.A.he                    B.himself           C.his                 D.him

    4.A.ask                  B.talk                C.find               D.go

    5.A.shoemaker        B.shoe seller       C.man               D.salesman

    6.A.friend               B.parents           C.home             D.school

    7.A.make               B.makes                   C.made              D.does

    8.A.puts away        B.looks at          C.gets out          D.takes off

    9.A.good                B.careful            C.busy              D.free

    10.A.louder                   B.nicer              C.bigger                   D.shouter

    答案

    1A 2C 3D 4D 5A 6C 7B 8B 9A 10C #高中化学www.cooco.net.cnf



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: