• 难度: 使用次数:114 入库时间:2016-07-20

    完形填空

     The American Computer Museum was open to visitors in 1990 in Bozeman, Montana. At first it was  1    to built in Princeton, New Jersey. The founders (创造者)moved to Bozeman in 1998. He 2  found a great place there .They decided to start the museum there.With Yellowstone Natinal Park to the south and Glaacier National Park to the northwest,the  3   of the museum has risen greatly. The American Computer Museum has been  4  by many American magazines today .

    When visitors first enter the museum ,they are shown a video about the museum and  5  collections . All visitors are given the  to join in tours led by friendly tour guides . We have had visitors  7  are aged from 3 to 93 ---it is a big family. Over 1,000 exhibits (展览品)are shown in the museum, 8 the first computer in the world .Traveing through our museum, you will see the 9  history of  the information age . Computer science becomes easier to 10  when one learns about it’s history.

    (   ) 1.A. planned        B. invented          C. produced

    (   ) 2.A.according to     B.by accident        C.in general

    (   ) 3.A. legend         B. popularity        C.tast

    (   ) 4.A.talked about     B. knocked into      C. handed out

    (   ) 5.A. their          B. her               C.its

    (   ) 6.A.aim            B.mistake            C. chance

    (   ) 7.A. what          B. how               C.who

    (   ) 8.A. below         B. including          C. towards

    (   ) 9.A.exciting        B. tiring             C. willing

    (   )1 0.A. remain        B.notice              C.learn

    答案

    acooco.net.cn教Net案@
    1A 2B 3B 4A 5C 6C 7C 8B 9A 10C



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: