• 难度: 使用次数:3 入库时间:2016-07-29

    完型填空:根据短文内容,从ABCD四个选项中选出一个能填入相应空格内的正确答案。

    The 2010 Shanghai World Expo has been open for several months and there are large numbers of volunteers serving there.

        Chen Chuana 19- year-old student at Fudan University, is usually fast asleep at 6 am. But over the May 1 holiday, he was rising early to eat breakfast and    1    answer questions like“Where can I find the toilet?” Such is the life of a Shanghai World Expo volunteer. But Chen and his 72,000 colleagues(同事)aren't complaining,   2   they’re trying not to. “Volunteering is   3   work”Chen said“but it makes me feel happy. ”

        Other student volunteers have   4   feelings. Wang Lin an 18-year-old volunteer from Chongqing Universitytold us about trying to explain to a tourist why a line to visit a pavilion was so long. When the tourist suddenly got quite angry, Wang became upset   5   being shouted at. Wang said. “I didn’t expect we would have to face so many difficulties in our service. But I know serving is about giving   6  . ”Stillthe very next day, Wang received a reward(嘉奖)when she helped a lost child   7   his parents. “The happy smiles and their gratitude(感谢)made me feel so   8   ”Wang said. “That’s   9  I now always smile to otherseven if they don’t look happy. Smiling makes me happy. ”

          10   their green and white clothespeople call volunteers “Little Cabbage”. Wang likes this nickname(绰号). “We’re green, we are freshjust like the vegetable”Wang said.

    1.    A. get ready to            B. get ready for         C. be ready                 D. get ready

    2.    A. at most                   B. at least                 C. after all                  D. at last

    3.    A. hardly                    B. a hard                  C. a hardly                  D. hard

    4.    A. same                      B. different               C. difficult                  D. the same

    5.    A. for                         B. at                        C. in                          D. with

    6.    A. and receiving          B. not receiving         C. for receiving           D. with receiving

    7.    A. found                     B. with finding          C. to be found             D. find

    8.    A. sweetly                  B. sweet                   C. sweets                  D. sweetness

    9.    A. what                      B. how                     C. why                      D. where

    10.A. Because of              B. Because               C. Thank to               D. Thanks for

    答案

    1A 2B 3D 4D 5B 6B 7D 8B 9C 10A



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。




qq 客服