• 难度: 使用次数:229 入库时间:2017-01-10

    完形填空

    John likes chocolate very much, but his mother never gives him   l    , because they are   2   for his teeth. But John   3   a very nice grandpa. The old man loves John very much, and  4  he brings John chocolates when he comes to see him. Then his mother lets him eat them, because she wants   5   the old man happy.

    One evening, a few days  6   John's birthday, he was saying his prayers(祈祷) in his bedroom before he went to bed. "Please, God(上帝)。 Make them give me a big   7   of chocolates for my birthday next week," he shouted. His mother heard the boy's shouting and went into his bedroom quickly,"   8   are you shouting, John?" She asked. "God can hear you when you talk quietly(静静的)。""I know,  9   Grandpa is in the next room, and he can't,"   10    answered with a smile(微笑).

    (         ) 1. A. some     B. a         C. a lot            D. any

    (         ) 3. A. has       B. have        C. had              D. having

    (         ) 4. A. never    B. seldom     C. sometimes     D. not

    (        ) 5. A. make       B. makes      C. making           D. to make

    (        ) 6. A. before     B. after       C. when           D. and

    (        ) 7. A. box        B. boxes      C. boxes           D. a box

    (        )8, A. What        B. Why       C. How             D. When

    (        ) 9. A. but         B. and        C. because          D. so

    (        )10. A. the mother  B. she      C. the John      D. the boy

    答案

    &可圈可点组卷cooco.net.cn*
    1D 2B 3A 4C 5D 6A 7A 8B 9A 10D



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: