• 难度: 使用次数:63 入库时间:2017-03-14

    We all know that it is  1  to keep healthy. But not all people know  2 to keep healthy. After five days’ hard work, we need to have a good rest at weekends. But it seems that some don’t know how to spend weekends in the right way. They enjoy  3  cards at night and don’t go to bed until midnight or even later. Some gamble (赌博) all night. They forget that to get  4  sleep is necessary for health. Some never get up early in the and take some exercise. It is true that doing exercise is very important for us to keep 6 . Some smoke a lot. They forget that  7  smokers are more likely (可能的)to have lung cancer (肺癌) than those who don’t smoke. Some drink too much wine.  8  too much is harmful (有害的) to the body. Some eat too much fat, they may always  9  tired. Vegetables are good to the body. But some don’t like eating vegetables.  10  is also very good to body. As a saying goes: “An apple every day keeps the doctor away.” So don’t forget to eat some fruit.

      1. A. important          B. good                C. nice                        D. happy

      2. A. when                B. how                C. what                       D. why

      3. A. to play            B. play                 C. playing                    D. plays

      4. A. much               B. many               C. a little                     D. enough

      5. A. morning            B. afternoon         C. evening                   D. day

      6. A. health               B. healthy             C. clear                       D. up

      7. A. light                 B. heavy              C. good                       D. strong

      8. A. Drink               B. Drinking          C. Eat                         D. Smoke

      9. A. are                   B. keep                C. say                         D. feel

      10. A. Water             B. Milk                C. Tea                         D. Fruit

    答案

    <coo co.net.cn组卷c
    1A 2B 3C 4D 5A 6B 7B 8B 9D 10D



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: