• 难度: 使用次数:50 入库时间:2017-04-17

    完形填空

    _1  the population of China? There are more than 1.3 billion people in China. It is almost one fifth of the world’s population. How to control(控制)the population growth is a big problem. Some people think  2  to control the population growth, But I don’t quite agree   3   them, because  4   ,there is a way .

    The question is that we should make it 5    how serious the population problem is. Our farmland is becoming less and less to every one . We have already got too many mouths to feel.   6   we control the population growth, many people will die  hunger. Too fast population growth has been and will be bad for our nation. Though laws(法律)have been  8_      to control the population growth, in some places  9  is done to carry out (贯彻)the law. We should make people  10   that it is foolish  11 them to bring too many children into the world. They shall  12  do   13   they have been doing for many years.

    We are fighting 14   too fast population growth. Yet, the fighting won’t end 15  everyone knows its meaning and does something for it.

      1.  A. How many are      B.What is         C. How much is           D. What are

      2.  A. that it impossible for                       B.it impossible of 

                   C. that it impossible of                        D.it impossible

      3.  A. to                         B. for                 C. with                        D. on

      4.  A. there’s will                                     B. where there’s a will 

                   C. there’s the will                                D.where there’s the will

      5.  A. known to everybody                      B. known by everybody 

                   C.known                                           D.is known by

      6.  A. if not               B.Unless                C Until                      D. If

      7.  A. of                    B. about                C. on                             D. out of

      8.  A. past                 B. passed               C. broken                     D. thought

      9.  A. many               B. little                   C. a lot                         D. much

      10.  A. to know        B. to learn              C. know                        D. learning

      11.  A. about            B. for                     C. with                          D. of

      12.  A. not longer     B. not more            C. no longer                  D. no more

      13.  A. that                B. which                C. what                         D. how

      14.  A. for                B. against                 C. with                         D. without

      15.  A. until              B. after                    C. when                         D. as

    答案

    >Netc oo co .ne t.cnNet组 卷g
    1B 2D 3C 4B 5A 6B 7A 8B 9B 10C 11D 12C 13C 14B 15A



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: