• 难度: 使用次数:54 入库时间:2017-05-06

    完形填空 从题中所给的ABCD四个选项中选出能填入相应空白处的最佳答案。

    The lady with the white fence(篱笆)taught me to leave the gale to life open.. .

    My husband died in an accident and I became very angry. I hated being alone. One day, as I was   1   down a busy street, I suddenly noticed a new fence around a house. I pulled off to really watch it. It was such a good  2   that I was deeply touched. I could not send  3 away. The fence still smelled of fresh paint.

    “Hello!" I came up and said to a lady in the back garden, “I came to see the fence. It's so beautiful!"

    “Oh! The fence is not there for me," the lady explained to me in a calm voice, “I live alone. _ 4 so many people pass by every day, and I think they may be pleased to see something really attractive.    5    stop like you and come up to have a chat. "

    "But weren't you sad when they expanded (拓宽) the road and everything changed so much?"

    "Change is part of life and takes part in    6   us who we are. When something we do not

    like happens to us, we have two choicesto become a   7    person or to become a better person."

    Her reply changed my life. I carefully left the gate open and drove on a new feeling inside me. I could not tell   9   it was, but I could feel the thick stone wall around my angry heart breaking off. And   10  a pretty white fence was built. I decided that I would keep the gate open for everything and everyone that came my way.

    (       ) 1. A. walking  B. riding      C. driving       D. running

    (       ) 2. A. street     B. paint       C. house        D. job

    (       ) 3. A. it           B. them       C. myself       D. her

    (       ) 4. A. But        B. Thus       C. And          D. As

    (       ) 5. A. Few      B. A few      C. Everyone  D. None

    {       )6. A. finding    B. telling      C. catching    D. making

    (       )7. A. fitter       B. bitter       C. smarter     D. sweeter

    (       )8. A. with        B. for          C. to             D. by

    (       ) 9. A. when      B. where     C. who         D. what

    (       ) 10. A. beyond B. once      C. instead      D. though

    答案

    1C 2D 3C 4A 5B 6D 7B 8A 9D 10C

    &高中Net物理gzwl.cooco.net.cne


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: