• 难度: 使用次数:173 入库时间:2017-10-07

    完形填空

    When Millie gets up this morning, she finds it is a beautiful spring day. She sees some  1 in the skybut she doesn’t think about themShe wakes up her dogEddieand puts him in theThen she drives out into the country   3   a picnic with her dog

    When they gets to a big tree, Millie stops her car and tells Eddie to get off the car. They begin to play games under the   4 . How happy they are! An hour laterthe wind begins to blow(刮风) and it turns  5   Millie and Eddie are warm from runningso they don’t feel coldWhen Eddie ___6___ with the ballMillie  7  snowflakes (雪花)in the skyShe calls Eddiepicks up the picnic things and get  8   in the carAs she is driving homethe   9   becomes heavier and heavierSoon all Millie can see is white all around   10 The road becomes slippery(滑的)and she has to drive very  11  Then the car hits into a piece of ice and it goes around in circles(). She gets her mobile phone and asks for   12  quicklyThey wait for about an hour because it is __13__  for the police to drive in the snow. At lastthe police come to save() them. Millie was very ___14___, she says she will   15   the weather report(预报) before going on a picnic next time

    (   ) 1. A. birds          B. kites              C. snows                 D. clouds

    (   ) 2. A. room          B. desk             C. car                       D. bag

    (   ) 3. A. on              B. for               C. with                      D. in

    (   ) 4. A. car            B. tree               C. bridge                  D. desk

    (   ) 5. A. warm          B. hot               C. cold                     D. cool

    (   ) 6. A. play            B. plays            C. is playing             D. playing

    (   ) 7. A. looks          B. sees             C. finds                     D. puts

    (   ) 8. A. up              B. back            C. off                        D. around

    (   ) 9. A. rain              B. snow           C. dog                      D.  car

    (   ) 10. A. him            B. us               C. her                        D. it

    (   ) 11. A. slowly        B. easily        C. quickly                   D. happily

    (   ) 12. A. apple         B. fire            C. water                     D. help

    (   ) 13. A. easy          B. nice           C. difficult                   D. lucky

    (   ) 14. A. thankful     B. helpful       C. carful                     D. beautiful

    (   ) 15. A. wait for    B. look for      C. hear                      D. listen to

    答案

    1D 2C 3B 4B 5C 6C 7B 8B 9D 1A 11C 12D 13C 14A 15D

    #免费Q.cOoco.Net.cn提问中心e



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: