• 难度: 使用次数:87 入库时间:2017-10-17

    完形填空

    Some people like to get up early, but some do not. In fact, it is  1   good for us to get up early every day. Maybe those who don't like getting up early will not believe this, but it is true. Scientists made a survey in about one   2  people, and then they found that early rising(早起) people had   3  disease(疾病) than late rising people, and early rising people  4  look healthier than late rising people, and so on.

       So we may know early rising is helpful in more than one way. First, it helps to keep us   5 We all need fresh air. But air is never so fresh  6 early in the morning. Besides, it is useful to do morning   7.

       Secondly, early rising helps us in our studies. In the morning we learn more quickly and find   8    easier to understand what we learn.

       Thirdly, early rising can give us a   9  of our work for the day. We cannot work well without a good plan.

       Fourthly, early rising gives us enough time to get ready for our work, such as to wash our hands and faces and eat our breakfast.

    As the English proverb(谚语)   10 , "Early to bed and early to rise makes a man healthy, wealthy(富裕的) and wise. "

    (    )1. A. real          B. really         C. true             D. not

    (    )2. A. thousand B. thousands   C. thousand of  D. thousands of

    (    )3. A. little         B. fewer         C. more           D. less

    (    )4. A. too          B. just            C. also            D. only

    (    )5. A. healthy    B. health         C. healthily      D. unhealthy

    (    )6. A. that          B. so              C. much          D. as

    (    )7. A. to exerciseB. exercises   C. exercising   D. exercised

    (    )8. A. them         B. they          C. these           D. it

    (    )9. A. chance    B. report         C. plan            D. result

    (    )10. A. talks      B. speaks       C. says            D. tells

    答案

    1B 2A 3D 4C 5A 6D 7B 8D 9C 10C

    >Cooco.net.cN*


    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: