• 难度: 使用次数:99 入库时间:2017-11-09

    语法选择

     In America, the school day usually starts at 9a.m. and __1__at about 4 p.m. The school subjects are different from _2___. In China, we always have Chinese, maths, English, P.E. and so on. But in America, students have more lessons, such as __3__ and driving lessons. Their school life isn’t just about study. They have __4__things to do than the Chinese students do. There __5__ many clubs in American schools, too. If the students are __6__in sports, they can join different sports clubs. From 2:30 p.m. __7__4 p.m., they do different things in different clubs.

    Maybe you think English is very popular in the world, __8__ American students don’t need to learn any _9__ language. But that’s not true, American children from the age of seven ___10__ learn a foreign language. For example, they learn French or Chinese.

    (    ) 1. A. finish                       B. finished                    C. finishes             D. finishing

    (    ) 2. A. we                           B. us                            C. our                   D. ours

    (    ) 3.A.cooking                     B. cooks                    C. cook                D. cooked

    (    ) 4.A. many                        B. much                       C. more                 D. most

    (    ) 5.A.is                              B. are                           C. was                  D. were

    (    ) 6.A. interest                     B. interets                  C. interesting         D. interested

    (    ) 7.A. in                            B. for                         C. to                         D. of

    (    ) 8.A. so                            B. but                           C. when                D. or

    (    ) 9.A. another                     B. other                        C. others               D. the other

    (    )10.A.need to                      B. must                    C. have to              D. should

    答案

    1C  2D  3A  4C 5B    6D  7C  8A  9B  10C o.net.cn答案Net搜索@



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: