• 难度: 使用次数:52 入库时间:2017-11-15

    完形填空

    People in western countries call Spring Festival Chinese New Year,because people in China 1.  the end of an old lunar(农历)year,and the start of a new lunar year. 

    At Spring Festival,people want to keep away from 2.   ,so that the new year will 3.   with good luck.There are a lot of 4.   for Spring Festival.People 5.   their houses(before New Years Day),cut their hair,and buy lots of new 6.   to wear.They decorate their houses with couplets,paper cuts and lanterns.The decorations are all 7.   ,because red is a lucky colour

    Older people give young people red packets 8.   money in them.People eat jiaozi for New Year and yuanxiao at Lantern Festival. 

    Then there are dragon dances and fireworks.These are 9.   to bring good luck for New Year. 

    Its a great time and everyone feels 10.  

    You can know how the Chinese people spend the Spring Festival now.

    1.A.celebrate     B.celebrates

    C.celebrating     D.is celebrating

    2.A.good luck     B.bad luck

    C.rest            D.money

    3.A.start         B.finish

    C.beginning       D.starts

    4.A.things        B.presents

    C.programmes      D.traditions

    5.A.sweep         B.clean

    C.build           D.change

    6.A.decorations   B.a cap

    C.clothes         D.sports shoes

    7.A.red           B.blue

    C.yellow          D.black

    8.A.in            B.for

    C.with            D.without

    9.A.never         B.also

    C.really          D.often

    10.A.sad          B.lucky

    C.tired           D.happy

    答案

    acooco.net.cn 可圈可点Net组卷网a

    1A 2B 3A 4D 5B 6C 7A 8C 9B 10D



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: