• 难度: 使用次数:40 入库时间:2017-11-29

    完形填空     先通读下面的短文,掌握其大意,然后在每小题所给的四个选项中,选出可以填入空白处的最佳选项。

    Her small hand seemed lost in Grandma's as they walked along the road leading back home.

    Shall we rest for a    1   ? It's too hot! the young girl said. Let's sit over there under the tree. Grandma said. Resting under the tree, they  2  a butterfly (蝴蝶) nearby. Do butterflies feel hot?she asked.

    Grandma thought for a while and said, I think they keep very   3   .

    I wish I were a butterfly, the child said. Then she began to flap (拍动) her arms. But that  4  a lot of work!

    You wish for a lot of things, child, Grandma said.

    Yes, I do. she said. I wish I had everything I wanted.

    Do you get all you wish for all the time? Grandma asked.

    No, I wish for a lot  5 nothing happens, she said. How I wish that Johnny Jeffries would stay home from school! What happened to him? Grandma asked.

    Ah, his grandma died … she stopped suddenly and   6   her grandma when her eyes were filled with tears.

    Grandma, she tried to finish. I wish that you would never … Grandma held her. She never said a word  7   the young girl stopped. Then Grandma said with a beautiful smile, Dear, sometimes in our life   8   don't come true, but it doesn't mean life isn't wonderful. If you want something, work for it and wish for it.

    Then    9    do I work to keep you around forever? the young child asked.

    Keep loving me, and don't waste time wishing. They hugged (拥抱) each other again and continued on the road towards home.

    Life is a    10    that always leads home. Love it and work for it.

    (   )1. A. week                         B. time                  C. while                D. day

    (   )2. A. noticed                      B. heard                C. smelt                D. felt

    (   )3. A. hot                            B. cold                  C. cool                  D. warm

    (   )4. A. wastes                     B. uses                  C. makes               D. takes

    (   )5. A. and                          B. but                    C. so                     D. or

    (   )6. A. looked for                B. looked after     C. looked over       D. looked at

    (   )7. A. until                           B. after                  C. when         D. because

    (   )8. A. words                        B. days                  C. wishes        D. lives

    (   )9. A. what                          B. when                C. where               D. how

    (   )10. A. road                         B. journey              C. river                 D. bus

    答案

    1C 2A 3C 4D 5B 6D 7A 8C 9D 10A c免费搜题cooCo.net.cn%



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: