• 难度: 使用次数:113 入库时间:2017-11-30

    完形填空

    What must you do when you receive a present  1  your birthday? You have to sit down and write a thank ---you note. The words “Thank you” are 2  important. We have to use them very often. We say them when someone gives us a drink,  3  us to pick up things, lends us a book or gives us a gift.

    Another important word is “please”. Many people  4  to use it. It is rude to ask someone to do something without saying “please”. We have to use it when we  5  something, too. It may be a book  6  a pencil, more rice or help. We have to use “please” to make the request pleasant.

    We have  7  “Sorry”, too. When we have  8  someone, we’ll have to go up and say we’re sorry. When we have forgotten something, we will also say “sorry”. We can make people  9  wrongs by saying it. These three words are  10 . Our children must learn to use them. They are pleasing words to use in any languages.

    (   )1. A. in               B. at                  C. for                       D. to

    (   )2. A. so              B. very              C. rather                   D. such

    (   )3. A. helps         B. has                C. lets                       D. makes

    (   )4. A. want          B. forget            C. like                      D. remember

    (   )5. A. ask for      B. say                C. need                    D. want

    (   )6. A. but            B. and                C. or                       D. as

    (   )7. A. learn to sayB. to learn and say  C. learn and say   D. to learn to say

    (   )8. A. fell             B. touched         C. felt                       D. hurt

    (   )9. A. remember  B. forget            C. need                     D. think

    (   )10. A. difficult but important          B. simple but important

              C. useful but difficult                  D. helpful but difficult

    答案

    @Netc oo co .ne t.cnNet组 卷f
    1C 2B 3A 4B 5A 6C 7D 8D 9B 10B



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: