• 难度: 使用次数:19 入库时间:2017-12-01

    完形填空

    Creativity is the key to a bright future. Here is __1__schools and parents can help their children to develop their creativity.

    Drew worked for a company in 1925.  At work he invented a kind of material __2__enough to hold things together. But his boss told him not to think more about the idea. Drew didn’t stop and finally, using his own timemade a kind of tapewhich now is used everywhere by many people. And his company learned from its __3__.

    Now the company asks its workers to __4__      15 percent of their work time just thinking about and developing new ideas.

    Creativity is not something one is just born with. A person with high intelligence does not mean that he uses it creatively. Creativity is the matter of __5__ your intelligence to think of new ideas that are good for something.

    We know that many schools have tried to develop students creativity, but some teachers only want to develop students' reading, writing and math skills, and have to __6__ creativity for correct answers. Children from such schools can give correct answers, but they are unable to use __7__ to work out problems.

    It is important to give children choices. From the earliest age, children should learn to make decisions and understand their __8__. Even though it’s choosing between two kinds of food __9__ lunchdecision-making helps thinking skills. As children grow older, parents should let their children decide how to use their time or spend their money, but not help too much if they make the wrong decision. The child may have a __10__ time, but that is all right.

    (      )1.   A.    when          B.    where           C.    how               D.    what

    (      )2.   A.    thick          B.    wide             C.    light                D.    strong

    (      )3.   A.    effect         B.    thought          C.    suggestion      D.    mistake

    (      )4.   A.    take          B.    cost               C.    spend             D.    pay

    (      )5.   A.    finding       B.    using              C.    taking             D.    improving

    (      )6.   A.    grow up     B.    catch up        C.    give up           D.    hurry up

    (      )7. A.   it                 B.    them               C.   that                D.   ones

    (      )8.   A.    meanings  B.    conversations  C.    results           D.    questions

    (      )9.   A.    with          B.    to                  C.    of                   D.    for

    (      )10. A.    hard         B.   lucky               C.   happy             D.   mad

    答案

    1C 2D 3D 4C 5B 6C 7B 8C 9D 10A &coo课Net件co.net.cn&



    如果没有找到你要的答案,请尝试下下面的试题答案搜索功能。



用户评论纠错:

      暂无评论

我来说几句: